Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Four Seasons Hotel Diriyah, ανοίγει στη Ντιρίγια της Σαουδικής Αραβίας. Την σχετική ανακοίνωση έκαναν η Four Seasons Hotels and Resorts και η Diriyah Gate Development Authority (DGDA).

Η Ντιρίγια μια τοποθεσία 300 ετών που βρίσκεται λίγο έξω από το Ριάντ, θεωρείται ότι είναι η γενέτειρα του Βασιλείου και η πρωτεύουσα του πρώτου σαουδαραβικού κράτους.

Η περιοχή φιλοξενεί το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το At-Turaif, την κοιλάδα και τους καταπράσινους φοίνικες του Wadi Hanifah.

Το ξενοδοχείο Four Seasons Hotel Diriyah -σε απόσταση 15 λεπτών από το κέντρο του Ριάντ- θα διαθέτει 150 πολυτελώς εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, μεγάλους χώρους συσκέψεων και εκδηλώσεων, ένα σπα ευεξίας με επτά αίθουσες περιποίησης και ένα γυμναστήριο, δύο εξωτερικές πισίνες και τέσσερις γαστρονομικούς χώρους.

Η Σαουδική Αραβία είναι μια σημαντική αναπτυσσόμενη αγορά για την Four Seasons.
Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο θα είναι μέρος στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Four Seasons στη Μέση Ανατολή και θα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το υπάρχον Four Seasons Hotel Riyadh στο Kingdom Center.