Νίκος Δαβράδος
Επιχειρηματίας

Ως ένας εκπρόσωπος της επιχειρηματικής κοινότητας και ενεργό στέλεχος σωματείων του Δήμου της Κηφισιάς αποφάσισα να συστρατευτώ στη δυναμική ομάδα του Γεωργίου Θωμάκου.

Προτεραιότητά μας είναι να στηρίξουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα, κίνηση που αποτελεί παρακαταθήκη για τη δημιουργία υγιών και στιβαρών επιχειρήσεων. Η ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας βρίσκεται στην προμετωπίδα των ενεργειών μας.

Ταυτόχρονα είναι ανάγκη να ενισχύσουμε την υφιστάμενη επιχειρηματική κοινότητα και να στρέψουμε το εμπορικό κοινό από άλλους προορισμούς της Αττικής προς την Κηφισιά.

Ένα σημαντικό κομμάτι αφορά στην προβολή του δήμου μας και στην προσέλκυση τουριστών που έχουν ως βάση τους την Αθήνα.

Είναι καιρός η Κηφισιά να αναδειχθεί, έτη περαιτέρω, σε γαστρονομικό προορισμό, καθώς διαθέτει δεκάδες ποιοτικά εστιατόρια αλλά και εμπορική αγορά που διακρίνεται για την ποικιλία των brands.

Παράλληλα ήρθε η στιγμή να αναδειχθεί το πολιτιστικό πλεονέκτημα του προορισμού με μουσεία και πινακοθήκες, που θα συμβάλλουντόσο στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών του δήμου, όσο και της εμπειρίας των επισκεπτών.

Με την υποψηφιότητα μου δηλώνω «παρόν» έχοντας τη Δύναμη, τη Θέληση & τη Γνώση να Ανταποκριθώ στην αποστολή, που δεν είναι άλλη, από το να γίνουν η Κηφισιά, η Ερυθραία & η Εκάλη όπως τις Ονειρευόμαστε.

Γυρίσαμε κάθε γειτονιά, συναντήσαμε πολίτες, αφουγκραστήκαμε τις αγωνίες τους, ακούσαμε τους προβληματισμούς τους, με σκοπό να φωτίσουμε κάθε πτυχή και σπιθαμή του Δήμου μας

Μία πρώτη καταγραφή ανέδειξε σειρά θεμάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Μεταξύ αυτών η κατάργηση της παράλογης σύμβασης των πλευρικών διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Αγ. Στέφανο, η αντιπλημμυρική μελέτη σε συνεργασία με την Περιφέρεια, όπου ήδη σε ώριμο στάδιο βρίσκεται η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής Μορτερό, με τη δημοπράτηση του έργου στο ρέμα Κοντοχρήστου, η αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης στη Νέα Ερυθραία και τέλος η ολοκλήρωση της κατασκευής των νέων σχολείων: 3ο Νηπιαγωγείο & Δημοτικό στην Νέα Ερυθραία και 9ο Δημοτικό Αδαμών.

Πέραν όμως της αντιμετώπισης των συγκεκριμένων ζητημάτων στο σύνολο του προγράμματος του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» άμεσης προτεραιότητας είναι και τα ακόλουθα:

• Ο Δήμος να γίνει πιο Φιλικός και Προσβάσιμος στα Α.ΜΕ.Α
• Να προβούμε στην Εξοικονόμηση Ενεργειακών Πόρων με την Μετάβαση καταρχάς στην Τεχνολογία LED
• Επέκταση της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ σε όλο το Δήμο
• Νέες Συμβάσεις με τοπικούς Κτηνιάτρους προκειμένου για τη Στείρωση & Περίθαλψη Αδέσποτων Ζώων
• Ανάπλαση και Αναδιαρρύθμιση των Διατηρητέων Κτιρίων
• Τη Ενίσχυση της Στήριξης & Μέριμνας – μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων – των Αστέγων/Ανέργων του Δήμου μας
• Πεζοδρομήσεις – Δενδροφυτεύσεις
• Διεκδίκηση της Κηφισιάς ως Πολιτιστικής Πόλης της Ευρώπης

Ο Νικόλαος Δαβράδος είναι γεννημένος το 1982, επιχειρηματίας και Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος της DAVRADOS Group.

Είναι uποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Η συστράτευση με το Συνδυασμό Νέων ανθρώπων με Όραμα & Ιδέες, από ποικίλες επαγγελματικές δραστηριότητες, Συνιστούν μια Ομάδα με Πρόθεση για Καινοτομία και Εκσυγχρονισμό με Σεβασμό στον Πολίτη της Κηφισιάς.