Σειρά επαφών με Γερμανούς κρατικούς Αξιωματούχους με βασικό θέμα συζήτησης τις επιπτώσεις του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος και τους τρόπους αντιμετώπισης του από την Ελλάδα και την Ε.Ε, θα έχει η Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή ως μέλος κλιμακίου της ΝΔ, που πραγματοποιεί από σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου τριήμερη επίσκεψη στη Γερμανία ύστερα από πρόσκληση του Ιδρύματος Αντενάουερ (KonradAdenauerStiftung).

Στην κοινοβουλευτική αποστολή επικεφαλής της οποίας είναι ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Β. Κικίλιας, συμμετέχουν ο αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Κώστας Βλάσης καθώς και ο κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, μέλος του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του Κόμματος. Πρώτος σταθμός των συναντήσεων η Νυρεμβέργη και η συνεργασία (σήμερα 21 Ιουνίου) με τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας μεταναστών-προσφύγων κ. Michael Konther ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες συναντήσεις με μία σειρά άλλων κρατικών αξιωματούχων στο Βερολίνο.

Η κ. Αραμπατζή, ως Τομεάρχης Τουρισμού θα εστιάσει στις τοποθετήσεις της στο γεγονός ότι παρά τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Τουρισμός λόγω της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης και των αδόκιμων χειρισμών της παρούσας Κυβέρνησης, που απομείωσαν άδικα την εικόνα και τα κυρίαρχα πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού, η ελληνική Τουριστική Επιχειρηματικότητα θα ανταποκριθεί και πάλι επάξια στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων επισκεπτών, που θα φιλοξενηθούν στην Ελλάδα.

Επιχειρηματικότητα μπολιασμένη από εμπειρίες, ικανότητα, αξιοσύνη και ποιότητα δεκαετιών και οπλισμένη με την κεκτημένη δυναμική που της εξασφάλισε η επιτυχής προηγούμενη διακυβέρνηση της ΝΔ.

Επιπροσθέτως, θα υπογραμμίσει ότι είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι κορυφαίοι Tour Operators της Ευρώπης αλλά και ειδικά της Γερμανίας δείχνουν αυξητική τάση για τους σημαντικούς Τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας παρά τα πρόσκαιρα προβλήματα, αποτυπώνοντας έτσι τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης του Γερμανικού λαού για το μοναδικά ελκυστικό ελληνικό Τουριστικό προϊόν.