Ομάδα Ισραηλινών που θα ασχοληθεί με γυρίσματα σε διάφορα μέρη της Ζακύνθου και αργότερα αυτό το υλικό θα αξιοποιηθεί για παραγωγή που θα διατεθεί μέσω του διαδικτύου, πρόκειται να βρεθεί εντός των ημερών στο νησί.

Συγκεκριμένα το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου, συνεχίζοντας την προβολή του νησιού και τις επαφές με τα γραφεία του ΕΟΤ, έχει προσκαλέσει στο νησί δύο δημοσιογράφους από το Ισραήλ που αναμένονταν να έλθουν στη Ζάκυνθο τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για μία από τις δημοσιογραφικές αποστολές προβολής της Ζακύνθου οι οποίες έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με θετικό αντίκτυπο και με λίγες δαπάνες. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει αντίστοιχη επίσκεψη από τη Ρωσία.

Η υπεύθυνη υπάλληλος κ. Αθηνά Κάρδαρη είχε τις επαφές και τις συνεννοήσεις με το γραφείο του ΕΟΤ στο Ισραήλ για να κανονίσει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού που για την άλλη χώρα έχουν ιδιαίτερη σημασία λόγω των δεσμών που μας συνδέουν με τους Εβραίους από την εποχή του β’ παγκοσμίου πολέμου.

Οι δύο δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν διάφορα μέρη του νησιού, θα ενημερωθούν για πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις και θα προβάλλουν το υλικό τους σε ιστότοπους του Ισραήλ.

Πηγή : ermisnews.gr