Πέντε νέα ξενοδοχεία στη Μύκονο, στην Μπανγκόκ, στο Σαν Τροπέ, στο Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο και στο Buje της Κροατίας εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο των Small Luxury Hotels of the World.

Panoptis Escape

Στις 15 Μαΐου θα ανοίξει τις πόρτες του για τους πρώτους επισκέπτες το 19 δωματίων ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Μύκονο, και συγκεκριμένα στην παραλία της Ελιάς. Κάθε βίλα έχει τον δικό της χαρακτήρα και διαθέτει ένα υπαίθριο υδρομασάζ ή μια ιδιωτική πισίνα, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πληθώρα παροχών και να έχουν στη διάθεσή τους από ιδιωτικά ελικόπτερα μέχρι γιωτ.

Sukhothai Bangkok

Το 210 δωματίων ξενοδοχείο που πήρε το όνομά του από την αρχαία πόλη Sukhothai διαθέτει, μεταξύ άλλων, μία πισίνα 25 μέτρων, με το εκλεπτυσμένο ταϊλανδέζικο εστιατόριο Celadon που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου να έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο εστιατόριο στη Μπανγκόκ χάρη στο γευστικό μενού του.

Hotel Lou Pinet

Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στο Σαν Τροπέ της Γαλλίας σε απόσταση πέντε λεπτών από την Places des Lices. Περιτριγυρισμένο από μεγάλα πεύκα, το ξενοδοχείο χτίστηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες μια αίσθηση διαμονής σε μία ευρύχωρη και συνάμα πολυτελή ιδιωτική κατοικία. Το φημισμένο εστιατόριο του Lou Pinet, το Beefbar, συνδυάζει το street food με εκλεκτά υλικά υψηλής ποιότητας για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

San Canzian Village & Hotel

Στην καρδιά της Ίστριας στην Κροατία, όσοι επισκέπτες επιλέξουν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για τη διαμονή τους, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν έναν περίπατο στους ελαιώνες και τους αμπελώνες που περιβάλλουν τη μονάδα και να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στην άλλη πλευρά της Κροατίας. Μάλιστα, όσοι κάνουν κράτηση κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κάνουν κυνήγι λευκών τρούφων. Εκτός από την θέα, το San Canzian Village & Hotel φιλοξενεί ένα από τα πιο όμορφα μπαρ στην Κροατία.

Villas del Mar

Δεκατρείς κομψές παραθαλάσσιες κατοικίες που βρίσκονται στην κοινότητα Palmilla συνθέτουν το Villa del Mar. Το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο με γυμναστήριο και χώρο ευεξίας 10.000 τετραγωνικών ποδιών, ενώ οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες σπα και να δοκιμάσουν ιδιαίτερες γεύσεις στην άνεση της ιδιωτικής βίλας τους.