Η ACI Europe παρουσιάζει σχέδια για να πραγματοποιήσει τη ναυαρχίδα της βιομηχανίας της, το Ετήσιο Συνέδριο και τη Γενική Συνέλευση, ως ένα μοναδικό μονοήμερο γεγονός στις 17 Νοεμβρίου, με ζωντανή μετάδοση από το εκπληκτικό Skyhall στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών .

Aυτό αντικαθιστά το προηγούμενο προγραμματισμένο γεγονός στη Γενεύη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Οκτωβρίου, και έχει επαναπρογραμματιστεί και προσαρμοστεί σε μια εικονική πλατφόρμα για να αντανακλά τους περιορισμούς της πανδημίας.

Η εκδήλωση, που σηματοδοτεί την 30η χρονιά της, παίρνει ως το κύριο θέμα της «Post Tenebras Lux – Light After Darkness» και θα προσφέρει μια ατρόμητη ανάλυση των τρεχουσών προκλήσεων της αεροπορικής βιομηχανίας, ενώ θα χαράζει την πορεία της για ανάκαμψη βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Διαθέτοντας μια σειρά C-Suite ανώτερων στελεχών του αεροδρομίου, το ετήσιο συνέδριο της ACI Europe θα συγκεντρώσει επίσης τις ανώτερες προσωπικότητες του θεσμικού, πολιτικού και βιομηχανικού τοπίου της Ευρώπης. Με ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από πρωτοποριακή σκέψη ηγεσίας παράλληλα με διορατικούς και εκπληκτικούς προσκεκλημένους ομιλητές, ο σύλλογος δημιουργεί μια εκδήλωση για ενημέρωση, εκπαίδευση και τόνωση με ίσους όρους. Το πλήρες πρόγραμμα θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Η μονοήμερη εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης τα διάσημα βραβεία Best Airport ACI Europe , σε μια εικονική τελετή που θα αναγνωρίζει και θα γιορτάζει τα καλύτερα από τα επιτεύγματα της βιομηχανίας.