Με μοναδική πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα, θαυμάσιο περιβάλλον και άψογο service το LA VERANDA RESTAURANT & BARτου ξενοδοχείου METROPOLITAN επιστρέφει και φέτος στην εκπληκτική  βεράντα του στις 23 Μαΐου.

Μεσογειακές και Ελληνικές προτάσεις, με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, σχεδιασμένες από τον διεθνούς φήμη chef MichelRoux και σε εκτέλεση από τον Ηλία Καριώτογλου, για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό κάτω από τον έναστρο Αττικό ουρανό.

Δοκιμάστε, oρεκτικά:

  •  Φέτα σε φύλλο κρούστας, καρπούζι, σάλτσα από μέλι με μαύρο σουσάμι.
  • Χταπόδι “beignets”με φάβα, φινόκιο, τοματίνια “confit” και καραμελωμένα κρεμμύδια,
  • Καπνιστό χέλι και καπνιστή πέστροφα, μαγιονέζα με μαϊντανό, και μελιτζανοσαλάτα με πατάτα,
  • Συκώτι σε λωρίδες καλυμμένο με σουσάμι, ανάμικτη σαλάτα, κίτρινες πιπεριές, κόκκινα κρεμμύδια και πικάντικο λουκάνικο

Κυρίως πιάτα:

  •  “Picanha a la minute”, μοσχαρίσια μπριζόλα με φρέσκια πάστα, πουρές ελιάς, “confit” τοματίνια  και κάπαρη τηγανιτή.
  • “Millefeuille” από ιμάμ μελιτζάνας, vinaigrette κατσικίσιου τυριού.
  • Στήθος κοτόπουλου γεμιστό με χαλούμι, κροκέτα πατάτας και καρότου, “rustic ratatouille”, φασολάκια, σάλτσα μελιού.
  • Μουσακάς σε φύλλο κρούστας με φινόκιο και σέλερυ.

Για το επιδόρπιο :

  •  Πανακότα βανίλιας με καραμελωμένο ανανά και σπόρους από κάρδαμο.
  • Κρέμα λεμονιού με “crumble” βρώμης και ξηρών καρπών, τρίμμα “raspberries”.
  • Μους σοκολάτας “Valhrona” με καλοκαιρινά μούρα.

Χαλαρώστε στο LA VERANDA BAR, απολαμβάνοντας το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Αθήνας πίνοντας δροσιστικά cocktails,smoothies ή το αγαπημένο σας ποτό και επιλέξτε να το συνοδεύσετε με κάποιο από τα σνακς, πραγματικές γευστικές εκπλήξεις.

Το εστιατόριο LA VERANDA λειτουργεί και το μεσημέρι προσφέροντας σνακς και ελαφριά γεύματα, και αποτελεί την ιδανική λύση για το μεσημεριανό σας διάλειμμα ή την επαγγελματική σας συνάντηση.