Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Silversea Cruises όρισε τα στελέχη της για την 140ήμερη παγκόσμια κρουαζιέρα 2023, “South Side Story”, η οποία θα ταξιδέψει από το Σίδνεϊ στο Φορτ Λόντερντεϊλ (Φλόριντα) από τις 9 Ιανουαρίου 2023.

Η Vicki Van Tassel, δημοφιλής μεταξύ των μελών του Venetian Society της κρουαζιέρας, θα υπηρετήσει για πρώτη φορά ως Διευθύντρια Κρουαζιέρας του ταξιδιού, ενώνοντας μια ταλαντούχα ομάδα Ανώτερων Αξιωματικών στο πλοίο Silver Shadowτων 392 επιβατών, συμπεριλαμβανομένων των καπετάνιων Michele Macarone Palmieri και Ivo Botica (που αλλάζει στα μέσα της κρουαζιέρας), καθώς και του Διευθυντή Ξενοδοχείων Flavio Gioia.

Μετά την πιο επιτυχημένη προπώληση στην ιστορία της εταιρείας κρουαζιέρας, η εμπνευσμένη από τις τέχνες κρουαζιέρα της Silversea “South Side Story – All the World’s a Stage” World Cruise 2023 εξαντλήθηκε την ημέρα της γενικής έναρξής της τον Μάρτιο του 2021.

Συνδέοντας τις πιο εμπλουτισμένες εμπειρίες σε όλο το νότιο ημισφαίριο, το ταξίδι θα δει τους επισκέπτες να ταξιδεύουν από τις νότιες θάλασσες μέχρι το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και πέρα από αυτό, προσεγγίζοντας 66 προορισμούς σε 34 χώρες σε πέντε ηπείρους.

Διαγράφοντας μια πορεία μέσα από μερικά από τα πιο μαγευτικά τοπία του κόσμου, κάθε τμήμα θα ξεκλειδώσει την ιστορία, τον πολιτισμό και το πνεύμα των ανθρώπων και των τόπων σε κάθε ένα από αυτά.

Τιμώντας το θέμα του ταξιδιού, “Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή”, οι αποκλειστικές εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Κρουαζιέρας θα αναδείξουν τα αξιοθέατα, τις γεύσεις και τους ρυθμούς της τοπικής ζωής, φωτίζοντας την τοπική μουσική, την τέχνη, το θέατρο και τις χορευτικές παραδόσεις με αυθεντικές παραστάσεις.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ορίσουμε μια τόσο ισχυρή σύνθεση ανώτερων αξιωματικών για την Παγκόσμια Κρουαζιέρα 2023, “South Side Story – Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή”.
Απίστευτα δημοφιλής μεταξύ των πελατών μας, η Vicki Van Tassel θα διασφαλίσει ότι οι ταξιδιώτες θα αποβιβαστούν από το Silver Shadow έχοντας απολαύσει το ταξίδι της ζωής τους, φιλοξενώντας για πρώτη φορά τους επισκέπτες ως Διευθύντρια Κρουαζιέρας σε μια Παγκόσμια Κρουαζιέρα της Silversea”, δήλωσε ο Roberto Martinoli, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea Cruises.

Το ταξίδι-ναυαρχίδα μας, η ετήσια Παγκόσμια Κρουαζιέρα μας, είναι απίστευτα δημοφιλής μεταξύ των πιο πιστών μας επισκεπτών, οι οποίοι απολαμβάνουν την επανένωση με στενούς φίλους καθώς ταξιδεύουν στον κόσμο με τη Silversea.

Η ανταπόκριση-ρεκόρ για την Παγκόσμια Κρουαζιέρα μας “South Side Story” 2023 είναι ενδεικτική της μεγάλης ζήτησης για παρατεταμένα ταξίδια μεταξύ των επισκεπτών μας.

Η επόμενη διαθεσιμότητά μας για Παγκόσμια Κρουαζιέρα είναι το 2025, με το πανέμορφο Silver Dawn, όπου οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν “controtempo” μεταξύ Τόκιο και Νέας Υόρκης”.

Οι ανώτεροι αξιωματικοί που ταξιδεύουν στο Silver Shadow για την Παγκόσμια Κρουαζιέρα 2023 της Silversea είναι:

  • Captain Michele Macarone Palmieri, Master
  • Captain Ivo Botica, Master
  • Flavio Gioia, Hotel Director
  • Vicki Van Tassel, Cruise Director