tourism today_sbcΣτην προβολή του ελληνικού ιατρικού τουρισμού στην αγορά της Ρωσίας επενδύει το Metropolitan Hospital, συμμετέχοντας στο Greek Health Tourism Meeting & Workshop που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στις 7 Απριλίου. Όπως δηλώνει ο διευθυντής ανάπτυξης του νοσοκομείου κ. Δημήτρης Σύρμας στην εκπομπή Tourism Today, το Metropolitan επικεντρώνεται στις εναλλακτικές αγορές, όπως είναι αυτές της Ρωσίας και του Κόλπου

Σύμφωνα με τον κ. Σύρμα, το νοσοκομείο έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με τη μεγαλύτερη ρωσική ασφαλιστική εταιρεία , μέσω της οποίας καλύπτονται νοσηλείες πολιτών της Ρωσίας και των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στην Ελλάδα.

Εξάλλου, το Metropolitan ξεχωρίζει για τις υπηρεσίες του, έχοντας λάβει πιστοποιήσεις ISO για τα εργαστήρια και τη σίτισή του, ενώ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα και το 4ο στον κόσμο που έχει διακριθεί με Excellence στον ιατρικό τουρισμό.

Η Ελλάδα είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική χώρα στις υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού, τονίζει επίσης ο κ. Σύρμας, καθώς οι τιμές των ελληνικών ιδιωτικών κλινικών είναι  χαμηλότερες από τη Γερμανία, το Ισραήλ και την Τουρκία, ενώ το επίπεδο παροχής υπηρεσιών είναι πολύ υψηλό.

Αναφορικά με τους στόχους του Metropolitan Hospital για το 2014, o κ. Σύρμας επισημαίνει ότι η κλινική στοχεύει στην αύξηση της αγοράς της Λιβύης, καθώς και στις πρώτες συνεργασίες με χώρες της Δ. Ευρώπης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκπομπής παρουσιάζεται συνέντευξη του γενικού διευθυντή του Athenaeum Intercontinental, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, ενώ η διευθύνουσα σύμβουλος της Signature Travel κα Μαρία Αλιφραγκή μιλά για τις προτάσεις των τουριστικών γραφείων ενόψει Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι ότι η εκπομπή Tourism Today προβάλλεται από το SBC με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη την Τετάρτη στις 22:15 και σε επανάληψη το Σάββατο στις 10:00 και την Κυριακή στις 20:00.