Το Διεθνές Αεροδρόμιο Cluj «Avram Iancu» μαζί με το Aviation-Event θα διοργανώσουν στις 24 Μαρτίου 2023 για δεύτερη φορά το Aviation-Event 2023 CLJ, το διεθνές αεροπορικό συνέδριο στο Cluj της Ρουμανίας.

Το Aviation-Event είναι μια διεθνής πλατφόρμα πολυμέσων αφιερωμένη στον κλάδο των αερομεταφορών, μια εξειδικευμένη πλατφόρμα για τη διοργάνωση μερικών από τα πιο διάσημα αεροπορικά συνέδρια σε ευρωπαϊκό επίπεδο με διάφορα αεροδρόμια ως οικοδεσπότες του συνεδρίου. Από το 2007, η Aviation-Event προσκάλεσε ηγέτες της αεροπορικής βιομηχανίας και πολιτικούς φορείς να συζητήσουν και να βρουν λύσεις στα προβλήματα της αεροπορικής βιομηχανίας.

Το συνέδριο θα συγκεντρώσει σε ένα μονοήμερο συνέδριο, επαγγελματίες της πολιτικής αεροπορίας παγκοσμίως, εκπροσώπους των αρμόδιων εθνικών αρχών, αεροπορικές εταιρείες και CEO αεροδρομίων από την Ευρώπη και τη Ρουμανία. Το συνέδριο στοχεύει να συγκεντρώσει ηγέτες από την ευρωπαϊκή αεροπορική βιομηχανία, οι οποίοι θα παρουσιάσουν νέες προοπτικές για την ανάπτυξη της πολιτικής αεροπορίας σε διεθνές επίπεδο στο μεταπανδημικό πλαίσιο και τη συνεχιζόμενη ανάγκη της διαρκώς μεταβαλλόμενης αεροναυτικής βιομηχανίας, να προσαρμοστεί σε νέα σενάρια.

Ο Marcel Riwalsky, Διευθύνων Σύμβουλος της Aviation-Event, δήλωσε: «Το Κλουζ είναι μια ιδανική τοποθεσία για τη συγκέντρωση ανθρώπων από όλο τον κόσμο, ειδικά για την αεροπορία. Γι’ αυτό το Aviation-Event επιστρέφει για άλλη μια φορά με το Aviation-Event 2023 CLJ στο Cluj της Ρουμανίας στις 24 Μαρτίου 2023.

Ο David Ciceo, Διευθύνων Σύμβουλος του Cluj International Airport: ”Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την ιστορία επιτυχίας του Aviation-Event 2022 CLJ και σας προσκαλούμε όλους στο Cluj-Napoca στις 24 Μαρτίου 2023, για τον δεύτερο γύρο διαλογικών συζητήσεων και κεντρικών ομιλιών.”