Το Γιβραλτάρ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα φιλοξενήσει την Παγκόσμια Σύνοδο Αεροπορίας CAPA τον Δεκέμβριο.

Επιστρέφοντας μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η διήμερη σύνοδος κορυφής θα προσελκύσει εκατοντάδες εκπροσώπους της αεροπορίας και του ταξιδιού από όλο τον κόσμο, υποστηριζόμενη από μια ζωντανή ροή της εκδήλωσης διαθέσιμη σε όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αυτοπροσώπως.

Ο διευθυντής περιεχομένου και μάρκετινγκ της CAPA, Marco Navarria, δήλωσε:

«Απολαύσαμε την πρώτη μας επίσκεψη σε προσωπικές εκδηλώσεις στα τέλη του 2021 και είναι ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να αντικαταστήσει το θόρυβο μέσα σε μια αίθουσα του CAPA Summit που δημιουργήθηκε από εκατοντάδες εκπροσώπους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας συνδέοντας πρόσωπο με πρόσωπο, οπότε ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε διαπροσωπικές εκδηλώσεις τη νέα χρονιά.”

H σύνοδος κορυφής θα αξιοποιήσει την αεροπορική βιομηχανία μετά την Covid-19 και θα αντιμετωπίσει τις τελευταίες εξελίξεις, προκλήσεις και στρατηγικά ζητήματα.

Ο υπουργός εμπορικής αεροπορίας του Γιβραλτάρ, Vijay Daryanani, δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω την Παγκόσμια Σύνοδο Αεροπορίας CAPA να διεξάγεται στο Γιβραλτάρ. «Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός στο παγκόσμιο αεροπορικό ημερολόγιο. Θα δούμε τα κορυφαία στελέχη αεροπορικών εταιρειών να επισκέπτονται το Γιβραλτάρ και αυτό σίγουρα θα τοποθετήσει το brand μας στα ανώτερα κλιμάκια αυτού του κλάδου. Ανυπομονώ να καλωσορίσω αντιπροσώπους από όλο τον κόσμο και να συνεργαστώ με την CAPA για να κάνει αυτή τη σύνοδο κορυφής μια τεράστια επιτυχία».