Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Γιβραλτάρ θα φιλοξενήσει το φθινοπωρινό συνέδριο του Σύνδεσμου Επαγγελματικών Ταξιδιών (BTA) Ηνωμένου Βασιλείου, στο πλωτό ξενοδοχείο Sunborn Yacht Hotel.

Η εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2024, στοχεύει να βοηθήσει τον κλάδο των επαγγελματικών ταξιδιών να ανακάμψει μετά την πανδημία. Οι εγγραφές ανοίγουν στις 5 Φεβρουαρίου.

Ο Clive Wratten, διευθύνων σύμβουλος του BTA, δήλωσε πώς το συνέδριο θα «διευκολύνει τη δικτύωση, τη συζήτηση, την εκπαίδευση και το περιεχόμενο συνεδρίων».
Οπως υπογράμμισε ο Christian Santos, υπουργός Τουρισμού του Γιβραλτάρ, «τα επαγγελματικά ταξίδια δεν αφορούν μόνο την επίτευξη προορισμών. Εχουν να κάνουν με τη σφυρηλάτηση συνδέσεων, το ξεκλείδωμα ευκαιριών και την προβολή της καινοτομίας και του εμπορίου».

Η φιλοξενία του φθινοπωρινού συνεδρίου BTA στο Γιβραλτάρ, ιδιαίτερα στο Sunborn Yacht Hotel, αναμένεται να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στον τουρισμό. Υπογραμμίζει την ικανότητα της περιοχής να φιλοξενεί επιχειρηματικές εκδηλώσεις υψηλού προφίλ και τοποθετεί το Γιβραλτάρ ως επιθυμητό προορισμό τόσο για επαγγελματικά όσο και για ταξίδια αναψυχής.