Οι μεγαλύτεροι παίκτες από την ταξιδιωτική βιομηχανία των ΗΠΑ και της Ευρώπης θα συναντηθούν και πάλι στο Brand USA Travel Week Europe για να συζητήσουν τις τάσεις, τις προκλήσεις, τις καινοτομίες και τις ευκαιρίες αύξησης των διεθνών επισκεπτών στην Αμερική. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, στο County Hall στο Λονδίνο.
Το Brand USA Travel Week της Ευρώπης ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το 2019, προβάλλοντας το ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών που είναι διαθέσιμες σε όλες τις ΗΠΑ. Η εκδήλωση αποδείχθηκε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που έχει βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο η αμερικανική ταξιδιωτική κοινότητα ασχολείται με την ευρωπαϊκή αγορά, προωθώντας πιο αυθεντικές συνδέσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

“Η Ευρώπη είναι από καιρό μια ζωτικής σημασίας αγορά για τις ΗΠΑ, τόνισε ο Christopher L. Thompson, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Brand USA Travel Week Europe. Η εκδήλωση είναι μια σαφής απόδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσης μας να οδηγούμε σε άνοδο τις ευρωπαϊκές αφίξεις στην Αμερική. Βάζουμε τις ΗΠΑ σταθερά στην ευρωπαϊκή σκηνή ως πρωταρχικό προορισμό με στόχο να αυξήσουμε αφίξεις, έσοδα και το μερίδιο αγοράς”.

Το Brand USA Travel Week Europe θα πραγματοποιηθεί το 2021 στη Γερμανία, 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο, 2023 στη Γαλλία, 2024 στο Ηνωμένο Βασίλειο και 2025 στην Ολλανδία.