Η AccorHotels ανακοίνωσε την έναρξη της πρώτης επωνυμίας Sofitel στο Μεξικό, το Sofitel Mexico City Reforma.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Paseo de la Reforma, μία από τις πιο γνωστές λεωφόρους παγκοσμίως. το ξενοδοχείο είναι το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο που ανοίγει στην πόλη του Μεξικού για περισσότερο από μια δεκαετία.

Το Sofitel Mexico City Reforma προσκαλεί τους ταξιδιώτες να βιώσουν τη μοναδική γαλλική και μεξικάνικη αίσθηση της επωνυμίας Sofitel.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 275 πολυτελή δωμάτια, δύο κομψές γαστριμαργικές εμπειρίες και τρία μπαρ, ένα Sofitel Spa, ένα state-of-the-art γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα, καθώς και χώρους συνεδριάσεων και εκδηλώσεων πάνω από 7.000 τ.μ.

Σχεδιασμένα για να μεγιστοποιήσουν τη λειτουργικότητα χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την πολυτέλεια και την απόλυτη άνεση, τα δωμάτια έχουν προσεγμένες ανέσεις, όπως τα γαλλικά προϊόντα μπάνιου L’Occitane , καφετιέρες Nespresso ,καθώς και διαισθητική τεχνολογία από τη συνδεσιμότητα Bluetooth έως τις αυτοματοποιημένες κουρτίνες.

Το Club Millésime Lounge, το ιδιωτικό καταφύγιο του Sofitel στον 36ο όροφο, προορίζεται για τους επισκέπτες που διαμένουν στα δωμάτια του Club Millésime.

Το Club Millésime προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια και αποκλειστικότητα με γαλλική ατμόσφαιρα, που περιλαμβάνει μια σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες, όπως ιδιωτικό check-in, αποκλειστική υπηρεσία θυρωρού και πρόσβαση σε άλλες ειδικές “πινελιές” όπως οι ανέσεις μπάνιου από την γαλλική μάρκα Hèrmes.

Το Sofitel Mexico City Reforma θα φιλοξενήσει το πρώτο L’Occitane Spa.

Το Sofitel Spa με L’Occitane θα περιλαμβάνει αποκλειστικές θεραπείες, όπως διεγερτικά μασάζ σώματος και αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου. Μια εσωτερική πισίνα που περιβάλλεται από καταπληκτικά ζωντανά πράσινα τείχη, βρίσκεται στον 38ο όροφο, καθώς και ένα 24ωρο γυμναστήριο με κορυφαίο εξοπλισμό.