Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο όμιλος ξενοδοχείων Accor συγκεντρώνει 10 κορυφαίους εταιρικούς πελάτες από όλη την Ευρώπη για να συζητήσουν τα βασικά θέματα που επηρεάζουν τα επαγγελματικά ταξίδια.

Η συμβουλευτική επιτροπή Masters of Travel της ξενοδοχειακής εταιρείας πρόκειται να πραγματοποιήσει την ετήσια υβριδική συνεδρίαση της στην Όπερα Sofitel Frankfurt στη Γερμανία στις 24 Μαΐου.

Τα συμπεράσματα θα γίνουν μέρος της Λευκής Βίβλου Masters of Travel που θα δημοσιευτεί τον Ιούνιο.

Στην υβριδική συνεδρίαση θα συμμετέχουν ανώτεροι ηγέτες σε κλάδους όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα, η ψυχαγωγία, η τεχνολογία, τα οικονομικά, ο βιομηχανικός εξοπλισμός και οι επαγγελματικές υπηρεσίες από όλη την Ευρώπη.

Τα βασικά θέματα θα περιλαμβάνουν την τιμολόγηση των ξενοδοχείων, την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα στην υβριδική συνάντηση.

«Πιστεύουμε και κατανοούμε την απίστευτη δύναμη και αξία των επαγγελματικών ταξιδιών, της συγκέντρωσης ομάδων για επανασύνδεση, ανάπτυξη κουλτούρας, στρατηγική και να κλείσουν συμφωνίες, δήλωσε η Sophie Hulgard, SVP πωλήσεων, Βόρεια Ευρώπη στην Accor.

Σήμερα μπορούν να πραγματοποιηθούν περισσότερες συναντήσεις στο Zoom και στο Teams, αυτό είναι αποτελεσματικό έργο και έχει θετικό αντίκτυπο στο χρόνο και στα εταιρικά αποτυπώματα άνθρακα.

Στο Masters of Travel, θα συζητήσουμε πώς θα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τα βασικά εταιρικά ταξίδια, να καλύπτουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών ταξιδιωτών σήμερα και αύριο και να χτίζουμε το μέλλον των επαγγελματικών ταξιδιών».