‘Εως το τέλος του 2024 αναμένεται να «ανοίξει τις πύλες του» το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Meliá Hotels International, ME by Meliá brand στο ιστορικό κέντρο της Μάλαγα.

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στην Calle Victoria, δίπλα στην Plaza de la Merced, με θέα στη θάλασσα και τα μνημεία του Alcazaba, και επομένως κοντά στο Ρωμαϊκό Θέατρο, το Μουσείο Πικάσο και το Μουσείο της Μάλαγα.

Αυτή η προνομιακή τοποθεσία κοντά σε όλες τις πιο σημαντικές και ελκυστικές πολιτιστικές και γαστρονομικές επιλογές της πόλης, είναι το ιδανικό σκηνικό για το brand ME by Meliá,

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου αντλεί έμπνευση από ένα άλλο ξενοδοχείο ME by Meliá, το ME Milan, σημείο αναφοράς για την αστική πολυτέλεια στην Ιταλία.

Η πρόσοψη του κτιρίου θα έχει πολλά παράθυρα και θα συνδυάζει τη χρήση του λευκού με τον τοπικό ασβεστόλιθο της Μάλαγα για να δημιουργήσει μια μεγαλύτερη αίσθηση του χώρου.

Στο ισόγειο θα στεγαστεί το κεντρικό εστιατόριο και ένα μεγάλο σαλόνι υποδοχής για να διασφαλιστεί η σταδιακή μετάβαση μεταξύ των διαφορετικών χώρων..

Ο πρώτος όροφος θα διαθέτει συνεδριακό κέντρο και γυμναστήριο, ενώ τα 128 δωμάτια φιλοξενίας θα βρίσκονται στους επόμενους τέσσερις ορόφους.

Στην ταράτσα θα βρίσκεται μια μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης με χώρο ηλιοθεραπείας, μπαρ και εστιατόριο και προορίζεται να γίνει η καλύτερη εμπειρία στον τελευταίο όροφο στη Μάλαγα.

Το έργο σχεδιάστηκε αρχικά ως ξενοδοχείο 4 αστέρων, αλλά τροποποιήθηκε για να ανεβάσει την κατηγορία του στα 5 αστέρια.