kineziki prwtoxronia_titaniaΣτο ξενοδοχείο Τιτάνια γιορτάστηκε η κινεζική πρωτοχρονιά από τον Σύνδεσμο Ελλάδας-Κίνας, παρουσία του  Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και υψηλόβαθμων στελεχών της Κινεζικής πρεσβείας στη χώρα μας.

Η Κινεζική Πρωτοχρονιά εορτάστηκε με τη δέουσα λαμπρότητα, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στην οποία η καινούρια χρονιά, «Χρονιά του Αλόγου» για την πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, συμβολίστηκε με ένα μεγαλοπρεπές Άλογο που έκλεψε τα βλέμματα των περαστικών έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Zou Xiaoli, καθώς και οι: Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Αθανάσιος Σκορδάς, η Υφυπουργός Υγείας κα. Ζέτα Μακρή, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, ο τ. Υπουργός κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Φώτης Προβατάς και η Πρόεδρος των Special Olympics κα. Γιάννα Δεσποτοπούλου.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος, μεταξύ άλλων, Κινέζοι καλλιτέχνες, ομάδα χορού της Κινεζικής Πρεσβείας και ομάδα από την σχολή χορού Μ. Κανατσούλη με κινεζικούς χορούς, ο Κρητικός Λαογραφικός Όμιλος Μ. Παττακού «Κουρήτες» και το χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων Μεγάρων. Επίσης, έγινε επίδειξη κουνγκ-φου και κινέζικων πολεμικών τεχνών.