Σύνταξη: tourismtoday.gr

Στο Costa Navarino θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Γερμανίας (DRV) από αύριο Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

Η ετήσια συνάντηση της γερμανικής βιομηχανίας τουρισμού DRV φιλοξενείται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο Γερμανικός Σύνδεσμος επέλεξε την Ελλάδα για τη συνάντηση των μελών της. Κάτι που σημαίνει ευρεία προβολή για τη χώρα μας, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα τουριστική αγορά.

Το συνέδριο οργανώνουν από κοινού ο ΕΟΤ και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων HATTA/ FedHATTA, σε συνεργασία με τον DRV.

Κατά την αυριανή έναρξη των εργασιών της συνάντησης χαιρετισμό θα απευθύνει ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Το ετήσιο συνέδριο DRV αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα παγκοσμίως. Με αρκετούς προορισμούς διεθνώς, να λαμβάνουν μέρος ως υποψήφιοι για την φιλοξενία του.

Πρόκειται για ένα συνέδριο με μακρά ιστορία. Και συμμετέχοντες του θεωρούνται διαμορφωτές γνώμης και προώθησης προορισμών.

Πάνω 450 συμμετέχοντες από την τουριστική βιομηχανία

Θα συμμετέχουν περισσότεροι από 450 tour operators, travelagents, εκπρόσωποι εταιρειών διαδικτύου καθώς και τουριστικοί συντάκτες από τα σημαντικότερα Γερμανικά έντυπα, με φυσική παρουσία καθώς και μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων διαδικτυακά.

Το συνέδριο θα διοργανωθεί σε υβριδική μορφή, με στόχο τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή. Θα πλαισιώνεται επίσης από δράσεις εμπειριών στις γύρω περιοχές της Μεσσηνίας. Στόχος είναι να προβληθούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προορισμού.

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΕΟΤ στο Συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι και άλλων Περιφερειών της χώρας, προκειμένου να προβληθεί συνολικά η Ελλάδα στην Γερμανική αγορά.