Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το 2024 το συνέδριο της Ένωσης Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ABTA) θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου.

Το συνέδριο είχε πραγματοποιηθεί ξανά στο Costa Navarino το 2015, με το Navarino Dunes να φιλοξενεί την εκδήλωση λίγο μετά τα εγκαίνια του.
Ο οικοδεσπότης εταίρος για τη φετινή διοργάνωση είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).

Οπως επισημαίνει η ABTA «το Costa Navarino, είναι μια αυξανόμενη ανάπτυξη θέρετρων μικτής χρήσης με πολυτελή ξενοδοχεία, συνεδριακές εγκαταστάσεις, σπα, γήπεδα γκολφ και ιδιωτικές κατοικίες.
Το τοπικό αεροδρόμιο είναι η Καλαμάτα και οι λεπτομέρειες των πτήσεων για τους συμμετέχοντες θα είναι διαθέσιμες σύντομα».

Οπως υπογράμμισε ο Mark Tanzer, διευθύνων σύμβουλος της ABTA «με πλούσια σε φυσική ομορφιά και αξιοσημείωτη πολιτιστική κληρονομιά, αυτή η αναδυόμενη περιοχή της Ελλάδας αποτελεί μια λαμπρή προσθήκη στην τουριστική προσφορά της χώρας.

Γνωρίζω ότι οι αντιπρόσωποι μας θα απολαύσουν πραγματικά όλα όσα έχει να προσφέρει η περιοχή και θα βελτιώσουν το προφίλ της με τους ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επιστρέφουμε στην Ελλάδα σε μια εποχή που η χώρα αναπτύσσει την τουριστική της προσφορά για να προσελκύει επισκέπτες όλο το χρόνο.

Με τους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου να επιδιώκουν όλο και περισσότερο να ταξιδέψουν εκτός περιόδου αιχμής, είμαι ενθουσιασμένος που προσφέρω την ευκαιρία στους αντιπροσώπους να εξερευνήσουν αυτόν τον προορισμό, ο οποίος έχει συνεχίσει να αναπτύσσεται από τότε που φιλοξένησε τη Συνέλευση πριν από σχεδόν 10 χρόνια».