Το Emirates Skywards, το πρόγραμμα αφοσίωσης πελατών της αεροπορικής εταιρείας Emirates, κατέκτησε το βραβείο για την «Αριστεία στη Διοίκηση» στο 10ο ετήσιο Global Flight Loyalty 2018 που διοργάνωσε η FlightGlobal/ Global Flight Loyalty.

Με το βραβείο αναγνωρίζεται η στρατηγική της ομάδας του Emirates Skywards σχετικά με την αύξηση “αφοσίωσης των μελών” καθώς και οι πρωτοβουλίες που δημιουργούν πρόσθετα οφέλη στην εταιρεία και τους πελάτες.

«Με τη χρήση της επιστήμης των δεδομένων, καταφέραμε να αναγνωρίσουμε και να ανταμείψουμε τα συχνά ταξίδια των επιβατών μας με πραγματικά έγκαιρες προσφορές.

Οι προσφορές αυτές εκτόξευσαν 13 φορές παραπάνω το ποσοστό ανταπόκρισης σε σύγκριση με τις τυποποιημένες προσφορές μας», δήλωσε ο Δρ. Nejib Ben Khedher, ανώτερος αντιπρόεδρος της Emirates Skywards.

Η Emirates Skywards έχει πάνω από 20 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως και προσφέρει στα μέλη της μεγάλη αξία, πολλαπλές επιλογές και ευελιξία.

Με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη, το πρόγραμμα αφοσίωσης αναζητά συνεχώς αποκλειστικές συνεργασίες σε χώρους φιλοξενίας, και τρόπου ζωής παρέχοντας στα μέλη του μια εμπειρία, ενώ κερδίζει και εξαργυρώνει τα μίλια του.

Η Emirates Skywards έχει επίσης στρατηγικές συνεργασίες με τα FlyDubai, Easyjet και Qantas, προσφέροντας στα μέλη πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα παγκόσμιων ταξιδιωτικών προορισμών.