Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Wego, μια μεγάλη διαδικτυακή αγορά ταξιδιών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και τη Βόρειας Αφρικής, προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τη Visit Maldives, με στόχο την τόνωση του τουρισμού στις Μαλδίβες.

Τον Φεβρουάριο, το υπουργείο Τουρισμού στις Μαλδίβες κατέγραψε ρεκόρ αφίξεων με τον αριθμό να ανέρχεται στις 96.881, κάτι που δείχνει ότι η χώρα βρίσκεται στο δρόμο για ανάκαμψη του τουρισμού, ανέφερε το Wego.

Η χώρα αντιμετώπισε πολύ καλά το ξέσπασμα της πανδημίας και έλαβε τη «σφραγίδα ασφαλών ταξιδιών» από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), σε αναγνώριση των προσπαθειών της να εφαρμόσει βελτιωμένα μέτρα υγείας και ασφάλειας. Ξεκίνησε επίσης την προσπάθεια εμβολιασμού σε όλη τη χώρα την 1η Φεβρουαρίου.

Τι προβλέπει το deal

Αυτή η συνεργασία θα επικεντρωθεί στην προώθηση των Μαλδίβων ως ενός από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην αγορά μέσω καμπάνιας, με περιεχόμενο σε πλατφόρμες ψηφιακών και κοινωνικών μέσων, καθώς και εικονικές δραστηριότητες που βρίσκονται σε εξέλιξη, με στόχο τη διατήρηση της δυναμικής του προορισμού.

Ο Θόιντ Μοχάμεντ, διευθύνων σύμβουλος του Visit Maldives, τόνισε: «Με την αγορά της Μέσης Ανατολής να έχει μεγάλη προοπτική σε επίπεδο αφίξεων μετά την περίοδο του lockdown, ξεκινάμε μια κοινή εκστρατεία μάρκετινγκ με την Wego -ένα από τα πιο εξέχοντα και γνωστά brands της περιοχής- και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει ισχυρότερη μετατόπιση του ενδιαφέροντος προς το νησιωτικό μας έθνος».

«Αυτή η εκστρατεία θα εξασφαλίσει επίσης ότι οι Μαλδίβες θα προωθούνται όχι μόνο ως ρομαντικός προορισμός, αλλά και ως ιδανικός προορισμός απόδρασης για οικογένειες και για μοναχικούς ταξιδιώτες. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτήν τη συνεργασία και ελπίζουμε ότι οι προσπάθειές μας στο μάρκετινγκ των Μαλδίβων θα είναι επιτυχημένες», προσέθεσε.

Ταξιδιωτική εμπειρία

Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία στη φυσικά απομακρυσμένη φύση των νησιών, ακολουθώντας τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζει η χώρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια για όλους τους ταξιδιώτες.

Ο Μαμούν Μένταν, διευθύνων σύμβουλος της Wego για την περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και της Ινδίας, σχολίασε: «Οι Μαλδίβες αποκτούν μεγάλη αναγνώριση στην προσπάθειά της να καταστήσει το νησί ασφαλή προορισμό για τους ταξιδιώτες. Είναι ένας πολύ ευέλικτος προορισμός που μεταφέρει τους ταξιδιώτες στην ηλιόλουστη πλευρά της ζωής που είναι το ζητούμενο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία με το Visit Maldives, προσφέροντας την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία στους χρήστες μας».