Η CLC World Resorts & Hotels ανακοινώνει ότι θα αυξήσει τις επιλογές διαμονής των Βρετανών επισκεπτών της, αφού από τις 16 Οκτωβρίου 2020, θα μπορούν να κάνουν χρήση των πολυτελών καταλυμμάτων της Cotswold Water Park της De Vere του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η CLC World έχει εγγυηθεί τη χρήση των πολυτελών διαμερισμάτων και σουιτών Watersmeet, κάνοντας πλήρη χρήση των εγκαταστάσεων του θερέτρου, όπως μπαρ, εστιατόρια, σπα και ένα μεγάλο γυμναστήριο.

“Αυτό είναι συναρπαστικό νέο για τα μέλη μας, δίνοντάς τους ακόμη περισσότερες επιλογές κατά τους επόμενους μήνες, Χριστούγεννα και Πάσχα ιδιαίτερα. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, της αβεβαιότητας στο χώρο των ταξιδίων, τέτοιες συνεργασίες έχουν γίνει κατανοητό τείνουν να γίνουν δημοφιλής, ως προς την προσφερόμενη ποικιλία υπηρεσιών κι επιλογής διακοπών” δήλωσε ο Graham Wilding, Διευθύνων Σύμβουλος Resorts & Hotels Division.

Το υδάτινο πάρκο Cotswold του De Vere βρίσκεται στους λόφους του Cotswolds, κοντά στο Cirencester. Στην καρδιά των 152 λιμνών, ο κομψός, μοντέρνος σχεδιασμός του Cotswold Water Park συνδυάζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον.