Η Aeronology, μια νέα εταιρεία τεχνολογίας ταξιδιών με έδρα τη Μελβούρνη, ανακοίνωσε μια παγκόσμια σχέση διανομής API / GDS με την TravelSky, τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία GDS της Κίνας.

Το TravelSky είναι το μεγαλύτερο GDS στην Κίνα και δημιουργεί τεράστιο όγκο συναλλαγών στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού (APAC), συμπεριλαμβανομένων απευθείας συνδέσεων με όλες τις κινεζικές αεροπορικές εταιρείες, που πετούν προς όλες τις κινεζικές πόλεις από όλους τους παγκόσμιους προορισμούς, δημιουργώντας την ταχύτερα αναπτυσσόμενη κίνηση των επιβατών παγκοσμίως.

Η εικοσαετής πρόβλεψη της IATA έχει την Κίνα να είναι η νούμερο ένα αεροπορική αγορά επιβατών στον κόσμο μέσα σε τέσσερα χρόνια, σε ένα περιβάλλον διανομής που ελέγχεται από την TravelSky.

«Η οικοδόμηση μιας σχέσης με την TravelSky σε τόσο πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης της Aeronology είναι στρατηγικά πολύ σημαντική», εξήγησε ο Russell Carstensen, Διευθύνων Σύμβουλος της Aeronology. «Το να έχουμε μια εμπορική σχέση με την TravelSky, την οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε παγκοσμίως, είναι κάτι που οι περισσότερες ταξιδιωτικές εταιρείες δεν έχουν καν σκεφτεί.»

«Η Κίνα έχει το δικό της IATA BSP, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να πραγματοποιούμε συναλλαγές σε αυτήν την αγορά με πιστοποιημένους, ιδιόκτητους και λειτουργικούς αριθμούς IATA. Τα PNR (κωδικοί κράτησης) ελέγχονται από τον ταξιδιωτικό σύμβουλο, ακόμη και οι αλλαγές προγράμματος, οι ακυρώσεις ή οι επανεκδόσεις και όλα αυτά σε μία οθόνη», δήλωσε ο Carstensen.

Ο Carstensen σημείωσε ότι οποιοσδήποτε ταξιδιωτικός πράκτορας που δεν έχει άμεση πρόσβαση στο TravelSky μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σύνδεση της Aeronology με το TravelSky για να κάνει κράτηση σε όλες τις κινέζικες αεροπορικές εταιρείες από και προς την Κίνα, συμπεριλαμβανομένων όλων των εσωτερικών κινεζικών πτήσεων, χρησιμοποιώντας τις online κρατήσεις της ανά πάσα στιγμή, 24/7, χωρίς πρέπει να έχουν ένα TravelSky GDS στο γραφείο τους.

Η υπηρεσία παρέχει συμπεριφορά κράτησης «like for like», δεν διαφέρει από το Sabre, το Travelport ή το Amadeus, ενώ δεν απαιτείται εκπαίδευση για τη χρήση της.

«Αυτό που θα είναι σε θέση να επιτύχει η Aeronology είναι να επιτρέψουμε στους πελάτες μας Global Corporate, OTA και Leisure να κάνουν κράτηση με μερικές από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο μέσω άμεσης, άμεσης σύνδεσης με αυτήν που θα είναι σύντομα η μεγαλύτερη αγορά επιβατικών αεροπορικών εταιρειών στο σφαίρα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και με μια αυστραλιανή εταιρεία που δημιουργεί τη σύνδεση, είναι πρωτοποριακή και το μοντέλο είναι πολύ απλό στη χρήση”, σχολίασε ο Carstensen.

“Όλες οι κρατήσεις στο TravelSky θα φορτώνονται απευθείας σε οποιοδήποτε μέσο στο οποίο είμαστε συνδεδεμένοι και πληρώνετε στο τοπικό νόμισμα μέσω των υπηρεσιών IATA”.

«Ο κόσμος αλλάζει. Η αγορά διανομής δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Η NDC θα επεκταθεί εκεί όπου το χρειάζονται οι αεροπορικές εταιρείες, η πρόσβαση για πώληση περιεχομένου σε διαφορετικά GDS μπορεί να συγχωνευθεί χωρίς εκπαίδευση. Η εξάρτηση της βιομηχανίας από τις εκπτώσεις στον τομέα θα μειωθεί, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα χρεώνονται για χρήση στο «New Normal». Το κλειδί είναι να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου και να πουλήσετε στη δική σας τιμή.”

«Αυτό που έχει αποδείξει η πανδημία COVID-19 δεν είναι τίποτα που αντικαθιστά την επίλυση ανθρώπινων προβλημάτων και την εξυπηρέτηση πελατών», συμπλήρωσε ο Carstensen.