Μέσα στην ηρεμία της λίμνης του Domes Lake Algarve, ενός ξενοδοχείου της Marriott Autograph Collection που είναι φημισμένο για τη δική του ιδιωτική λίμνη και την εκπληκτική θέα στη μαρίνα του Vilamoura, η Estrella φέρνει το στυλ του παγκόσμιου street food στις ακτές του Ατλαντικού στο Νότιο Πορτογαλία.

Αυτό το νέο εστιατοριο ενσωματώνει το μότο της Estrella, “You Got the Spirit, Don’t Lose the Feeling”, προσθέτοντας μια δυναμική, γεμάτη ψυχή διάσταση στις χαρακτηριστικές γαστρονομικές έννοιες του Domes.

Με χωρητικότητα πάνω από 200 guests ακριβώς μπροστά στην λιμνοθάλασσα , η Estrella θα σερβίρει ένα εμπνευσμένο μενού που παντρεύει την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Πορτογαλίας με την παιχνιδιάρικη και πρωτοποριακή προσέγγισή της.

Γνωστή για την εισαγωγή της έννοιας του brunch στην Ελλάδα, το νεο μενού της Estrella αποκλειστικά για τα domes παντρεύει το street food υψηλού επιπέδου με τοπικές πορτογαλικές γεύσεις.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν δημιουργικές εμπνευσεις από τους chef του ομίλου όπως το Prego do Lombo em Bolo do Caco (Σάντουιτς με Μοσχαρίσιο Φιλέτο), μια ποικιλία από γευστικά tacos, αρκετές επιλογές , Ceviche απο φρέσκο ψάρι και τα χαρακτηριστικά επιδόρπια που έκαναν την Estrella γνωστή στον παγκόσμιο γαστρονομικό Τύπο.

Συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες στα Domes Of Elounda, Autograph Collection

Αυτό το καλοκαίρι, ελάτε μαζί μας στο CORE για μια σειρά από καινοτόμα Foodie Events σε συνεργασία με το βραβευμένο street food εστιατόρια Surfer Maya (από τον όμιλο εστίασης Estrella /world street food Group )

Ανακαλύψτε τη δημιουργικότητα κορυφαίων guest chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό και απολαύστε απίστευτες γαστρονομικές εμπειρίες.

13 Ιουνίου: Οι σεφ του Nomade et Sauvage μαγειρεύουν σε φυσικά τοπία χρησιμοποιώντας ανοικτή φωτιά με οργανικές πρώτες ύλες

28 Ιουλίου: Οι σεφ Νικ Μολυβιάτης και Άλι Μπόρερ 28/7 Ali Borer (The Smoking Goat )

ο Nick Molyviatis (restaurant Kiln London ,head chef oma London ,head chef Agora London) Michelin . Bib Gourmand συνδυάζουν γεύσεις από την Κρήτη, την Ταϊλάνδη και το Λονδίνο για μια μοναδική βραδιά BBQ fusion.

25 Αυγούστου: Ο διάσημος σεφ Παύλος Κυριακής, με ένα αστέρι Michelin στο Zillers, προσφέρει μια αξέχαστη γαστρονομική βραδιά.

Μην χάσετε αυτά τα εξαιρετικά events στο CORE, τον αγαπημένο καλλιτεχνικό και γαστρονομικό χώρο των Domes Of Elounda, Autograph Collection.