Σύνταξη: tourismtoday.gr

«Συγγνώμη» από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία και τις ουρές χιλιομέτρων, ζητά με ανακοίνωση της η Αττική Οδός. Το πρόβλημα δεν έχει καταφέρει να λυθεί ακόμα και ο στρατός σπεύδει για να βοηθήσει, σε μία επιχείρηση απεγκλωβισμού από έξι σημεία.

«Πρωταρχικό μας μέλημα ο απεγκλωβισμός των οδηγών», λέει η ανακοίνωση της εταιρείας. Όπως τονίζει θα τοποθετηθεί αναλυτικά για το χάος της σημερινής ημέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο.

Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».