Τα CultureNetHotels στο Ξυλόκαστρο προετοιμάζονται για την συγκομιδή ελιάς 2012-2013, που θα αρχίσει τον Δεκέμβριο και θα διαρκέσει έως τις αρχές Φεβρουαρίου.

Η συμμετοχή σε μια τέτοια δραστηριότητα είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι προσφέρει στο σώμα και στην ψυχή μας την απαραίτητη επαφή με τη μητέρα γη, που όλοι τόσο χρειαζόμαστε για να εμπνευστούμε και για να χαλαρώσουμε πραγματικά. Επιπλέον, μας προσφέρει και την εξίσου απαραίτητη κατανόηση του από που και πως προήλθε το φαγητό που βρίσκουμε τόσο εύκολα στα σούπερ μάρκετ!

Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν στα σεμινάρια αγροτουρισμού με δύο τρόπους:

1) Επταήμερα σεμινάρια, τα οποία περιλαμβάνουν συγκομιδή ελιάς με αγρότες της περιοχής μας, μια επίσκεψη στο πιεστήριο όπου θα ενημερωθούν για τα διαφορετικά είδη ελαιόλαδου, ένα σεμινάριο παρασκευής σαπουνιού από ελαιόλαδο, ένα σεμινάριο παραδοσιακής ελληνικής μαγειρικής με ελαιόλαδο και ένα σεμινάριο παραδοσιακών θεραπειών με βάση το ελαιόλαδο.

2) Διήμερα σεμινάρια, τα οποία περιλαμβάνουν συγκομιδή ελιάς με αγρότες της περιοχής μας και μια από τις πιο πάνω δραστηριότητες.

Σε όλα τα πακέτα περιλαμβάνονται το πρωινό και όλα τα γεύματα!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε είτε με τα CultureNetHotels είτε κατευθείαν με τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία.