Η Lagardère Travel Retail, μια κορυφαία εταιρεία λιανικής ταξιδιού παγκοσμίως, ανακοίνωσε τα εγκαίνια του «The Gallery In Barcelona», ενός καινοτόμου υβριδικού concept που συνδυάζει μια μπουτίκ μόδας με ένα κομψό γκουρμέ μπαρ.

Αυτός ο μοναδικός χώρος, που βρίσκεται στην περιοχή αναχωρήσεων του Terminal 1 στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να επιδοθούν σε κομψά ψώνια απολαμβάνοντας ένα χαλαρωτικό διάλειμμα και γκουρμέ φαγητά υψηλής ποιότητας.

Αναπτύχθηκε εσωτερικά από τη Lagardère Travel Retail Spain & Portugal, το “The Gallery In Barcelona” είναι ένα πρωτοποριακό κατάστημα 700 τ.μ. που συγκεντρώνει δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις, τη μόδα και το σέρβις τροφίμων, κάτω από μια στέγη.

Η στρατηγική του θέση κάτω από το VIP lounge και στο μονοπάτι προς τις πύλες επιβίβασης εκτός Σένγκεν στον τερματικό σταθμό 1 επιτρέπει στο κατάστημα να προσελκύει επιβάτες με υψηλή αγοραστική δύναμη, τόσο από πτήσεις εσωτερικού όσο και από ευρωπαϊκές, με προορισμό προορισμούς όπως η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Νότια Αμερική και Μέση Ανατολή.

Το “The Gallery In Barcelona” εισάγει μια πραγματικά καινοτόμο ιδέα που ωθεί τα όρια, βυθίζοντας τους επιβάτες στον κόσμο των διάσημων brands μόδας όπως οι Hugo Boss, Montblanc, Lacoste, Calvin Klein, Michael Kors, Max Mara, Swarovski, Tumi και Longchamp.

Εκτός από αυτές τις διάσημες προσφορές μόδας, το “The Fashion Bar” παρουσιάζει έναν γκουρμέ χώρο όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν εκλεκτές λιχουδιές μαζί με μια προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή κρασιών.

Μιλώντας για την κυκλοφορία, ο Javier Cagigal, Διευθύνων Σύμβουλος της Lagardère Travel Retail Ισπανίας και Πορτογαλίας, δήλωσε : “Το Gallery In αποτελεί απόδειξη της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Lagardère Travel Retail και της AENA, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις στους ιδιοκτήτες. Αυτό το έργο δεν  ώθησε μόνο τις επιχειρηματικές μας γραμμές να συνεργαστούν, αλλά παρείχε επίσης μια πολύτιμη ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη και εμπλουτισμό στην ομάδα μας».

Η συγχώνευση μόδας και γαστρονομίας στο «The Gallery In Barcelona» αποτελεί μια αξιοσημείωτη ευκαιρία για τους επιβάτες να αναβαθμίσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία. Είτε πρόκειται για αγορά μόδας της τελευταίας στιγμής είτε για γαστρονομική περιπέτεια, αυτός ο καινοτόμος χώρος λιανικής υπόσχεται να αιχμαλωτίσει και να ενθουσιάσει τους ταξιδιώτες, διασφαλίζοντας ότι ο χρόνος που περνούν στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικός.