Η Jet Airways είναι η πρώτη Ινδική αεροπορική εταιρεία που συνεργάζεται με την Airbnb, σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας.

Η συνεργασία αυτή προσδίδει νέα δυναμική στην ανάπτυξη της Airbnb στην Ινδική αγορά, εστιάζοντας στην εδραίωση μιας ουσιαστικής σύνδεσης με τους Ινδούς ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Για την ανακοίνωση της συνεργασίας, η Jet Airways πραγματοποιεί διαγωνισμό στον ιστότοπό της www.jetairways.com.

Πέντε τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για δύο άτομα από την Jet Airways μαζί με ένα κουπόνι παραμονής αξίας Rs.35.000 / από την Airbnb.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι κλείσουν μια πτήση Jet Airways σε οποιονδήποτε από τους 64 προορισμούς του δικτύου της από σήμερα 23 Αυγούστου έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2017.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία μέσω μίας προσφοράς, για τους 100 πρώτους επισκέπτες της Jet Airways που κάνουν κράτηση με τη Airbnb μέσω της ιστοσελίδας της Jet Airways, δίνει έκπτωση 10% .

“Η φιλοσοφία της Airbnb, τονίζει ο Amanpreet Bajaj, Διευθύνων Σύμβουλος της Airbnb – Ινδία, επικεντρώνεται στην παροχή μοναδικών εμπειριών στους σύγχρονους ταξιδιώτες, οι οποίοι αναζητούν νέους και πιο ενδιαφέροντες τρόπους ταξιδιού.

Οι Ινδοί ταξιδιώτες έχουν γίνει πιο αποφασιστικοί και επιθυμούν να ξεφύγουν από τα συμβατικά μέσα ταξιδιού και διαμονής.

Η Airbnb έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει τοπικές συνεργασίες που μας επιτρέπουν να ενισχύσουμε τη σύνδεση μας με το Ινδικό κοινό.

Με αυτήν την εταιρική σχέση, Jet Airways Airbnb οι ταξιδιώτες με την συμμετοχή τους θα μπορούν να απολαμβάνουν την προστιθέμενη αξία και των δύο προϊόντων”.

Με πάνω από ένα εκατομμύριο Ινδούς που επέλεξαν -παγκοσμίως- στα ταξίδια τους την Airbnb, αυτή η συνεργασία έρχεται ως μια επιβεβαίωση της δέσμευσης της εταιρείας να κάνει τα ταξίδια μοναδικά για τους Ινδούς ταξιδιώτες.

Ο Jayaraj Shanmugam, Εμπορικός Διευθυντής της Jet Airways, δήλωσε ότι “ένας αυξανόμενος αριθμός Ινδών ταξιδιωτών αγκαλιάζει τις φρέσκιες και εξαιρετικά εξατομικευμένες εμπειρίες που προσφέρει μια πλατφόρμα όπως η Airbnb.

Εστιάζοντας στην καινοτομία με στόχο να προσφέρουμε διαφοροποιημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες -προβλέπουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επισκεπτών μας- αναγνωρίζουμε τις τάσεις πολύ νωρίτερα από την αγορά και προσφέρουμε συναρπαστικές πρωτοβουλίες σχετικές με τα ταξίδια.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε η πρώτη Ινδική αεροπορική εταιρία που θα συνεργαστεί με την Airbnb και προσβλέπουμε στη δημιουργία περισσότερων καινοτόμων εμπειριών για τους πελάτες μας “.

Σχετικά με την Jet Airways

Η Jet Airways είναι η πρώτη διεθνής αεροπορική εταιρεία της Ινδίας που εκτελεί πτήσεις προς 64 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας και του εξωτερικού.

Το ισχυρό εγχώριο δίκτυο της Ινδίας της Jet Airways καλύπτει το μήκος και το πλάτος της χώρας, πόλεις, πρωτεύουσες και αναδυόμενους προορισμούς.

Πέρα από την Ινδία, η Jet Airways πραγματοποιεί πτήσεις προς βασικούς διεθνείς προορισμούς στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ο όμιλος Jet Airways λειτουργεί σήμερα ένα στόλο 113 αεροσκαφών, τα οποία περιλαμβάνουν Boeing 777-300 ERs, Airbus A330-200 / 300, Next Generation Boeing 737s και ATR 72-500 / 600s.

Η Jet Airways, μαζί με την Airberlin, την Air Serbia, την Air Seychelles, την Alitalia, την Etihad Airways, την Etihad Regional που διαχειρίζεται η Darwin Airline και η NIKI, συμμετέχουν στους εταίρους της Etihad Airways.

Η Etihad Airways ανήκει στον Όμιλο Etihad Aviation, ο οποίος επίσης κατέχει μειοψηφικές επενδύσεις σε καθεμιά από αυτές τις αεροπορικές εταιρείες.