Σύνταξη: tourismtoday.gr

Τις δυνάμεις τους ενώνουν η Turespaña και η Emirates, για την τόνωση του ταξιδιωτικού κλάδου στην Ισπανία.

Η διεθνής αεροπορική εταιρεία Emirates, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας (MoU) με τον εθνικό τουριστικό οργανισμό της χώρας.

Η Ισπανία και η Emirates ως στρατηγικοί εταίροι για την ανάκαμψη των ταξιδιών θα συνεργαστούν για να βελτιώσουν τη συνδεσιμότητα και να δημιουργήσουν εμπιστοσύνη, που είναι βασικοί παράγοντες για την ανάκαμψη

“Η Ισπανία παραμένει μια σημαντική αγορά στο παγκόσμιο δίκτυο μας, τόνισε ο Σεΐχης Majid Al Mualla Αντιπρόεδρος Διεθνών Υποθέσεων της Emirates.

Εξερευνούμε αμοιβαία επωφελείς πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν τον τουρισμό στην Ισπανία. Αλλά και θα προσφέρουν στην Emirates περισσότερα ευκαιρίες για την εξυπηρέτηση της αγοράς”.

Ήδη υπάρχει ανάκαμψη στα ταξίδια προς την Ισπανία από την περιοχή των Χωρών του Κόλπου.

“Λόγω αναθέρμανσης της ζήτησης θα εργαστούμε πιο κοντά για να προωθήσουμε περαιτέρω τον προορισμό μας”, δήλωσε ο Daniel Rosado Bayon, Διευθυντής της Turespaña στις Χώρες του Κόλπου και στο Ιράν.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Emirates και η Turespaña θα διερευνήσουν κοινές δραστηριότητες για την προώθηση του τουρισμού στην Ισπανία. Συμπεριλαμβανομένων ταξιδιών εξοικείωσης, εργαστηρίων και εκστρατειών μάρκετινγκ.