Τη συμμετοχή του μαζί με τον ΕΟΤ στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Mediterranean Tourism Market  – IMTM 2019 ανακοίνωσε ο ενιαίος φορέας τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων (συνεργαζόμενοι φορείς: Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, Επιμελητήριο Τρικάλων, Δήμοι Νομού Τρικάλων). Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 12 – 13 Φεβρουαρίου 2019 στο Συνεδριακό / Εκθεσιακό Κέντρο TLV, στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, στο Τελ Αβίβ.

Στις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν η έκθεση δίνει τη δυνατότητα να προβάλουν τον τουριστικό προορισμό της περιοχής και τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στη δυναμική και πολλά υποσχόμενη αγορά του Ισραήλ.

Επίσης, μπορούν να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) με αντίστοιχες επιχειρήσεις του κλάδου (tour operator, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, κ.α.) σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Σημειώνεται ότι η IMTM είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην ανατολική Μεσόγειο και αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός για τoν εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό του Ισραήλ. Είναι ο τόπος συνάντησης όχι μόνο της τοπικής αλλά και της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας καθώς υπάρχει ισχυρή αντιπροσώπευση από 40 χώρες, προσελκύοντας ετησίως περισσότερους από 20.000 επαγγελματίες του τουρισμού.