Υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο “Cruising Port Summit 2013”, στις 13-15/09/2013, στο Κατάκολο Ν. Ηλείας, στο ξενοδοχείο “Epihotel Odysseas”.

Το “C.P.S. 2013” αποσκοπεί να συμβάλει στην μεγιστοποίηση των οφελών των λιμανιών και των τοπικών κοινωνιών από την ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Φιλοδοξεί, επίσης, να συμβάλει με νέες ιδέες στην προβολή των προορισμών κρουαζιέρας, στην οργάνωση των λιμανιών και στην καθιέρωση του land branding για τις κρουαζιέρες.

Θέματα του Συνεδρίου είναι: το Land Branding, οι Υπηρεσίες προς τους Ταξιδιώτες, το Logistic των Επιβατών, η Ασφάλεια του Λιμανιού, οι Τοπικές Υπηρεσίες προς τους Τουρίστες και οι Επιχειρηματικές Ευκαιρίες.

Το “C.P.S. 2013” απευθύνεται σε Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού, σε Προέδρους, Μέλη και Στελέχη Λιμενικών Ταμείων, Δημάρχους, Περιφερειάρχες, Στελέχη του Δημοσίου Τομέα που ασχολούνται με την οργάνωση των λιμανιών, Στελέχη διαφόρων τομέων της κρουαζιέρας, Πανεπιστήμια και Ιδρύματα που ασχολούνται με αυτό, Tour Operators και Τουριστικά Γραφεία, Εταιρείες που ασχολούνται με την διακίνηση επιβατών, Επενδυτές ιδιωτικών λιμένων, Εταιρείες Αναψυχής, Ξενοδοχεία και τέλος Επιτροπές Τουρισμού Περιφερειών και Νομαρχιών.

Πληροφορίες – Συμμετοχές στο Τηλέφωνο: 26210 42190 κα Βίκυ Παπανικολάου.