Το 11ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» θα διεξαχθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα, 29 και Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 στο ξενοδοχείο AthenaeumInterContinental. Στο Συνέδριο θα συζητηθούν και διερευνηθούν θέματα όπως η οργάνωση, ο τρόπος λειτουργίας, τα πεδία και οι τρόποι συνεργασίας του ιδιωτικού τομέα με το Υπουργείο Τουρισμού/ΕΟΤ και τις Περιφέρειες.

Τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου, Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 θα συζητηθεί, κατά τη διάρκεια της 1ης Συνεδρίας, η συνεργασία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στην προβολή και προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Το πάνελ θα αποτελείται από τους:

κ. Ν. Καραχάλιος, Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ

κ. Κ. Λαμπρινόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων

κ. Δ. Μαύρος, Πρόεδρος Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος

κ. Γ. Τσακίρης, Πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

κ. Γ. Τσόπελας, Director, McKinsey & Company

κ. Α. Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ

Συντονιστής: κ. Γ. Αγγελής, δημοσιογράφος

Στη 2η Συνεδρία, το θέμα είναι «Στρατηγικές επικοινωνίας και προώθησης τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών: μια χαμηλού κόστους προσέγγιση και τρόποι επηρεασμού της αγοραστικής συμπεριφοράς των τουριστών». Η παρουσίαση θα περιγράψει με λεπτομέρεια τον ρόλο των νέων μέσων στο “διευρυμένο ταξίδι” των τουριστών, και θα προτείνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις και δράσεις τις οποίες οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ενσωματώσουν στις στρατηγικές προώθησης και επικοινωνίας των επιχειρήσεων τους. Η παρουσίαση θα γίνει από τον κ. Γιάννη Φώτη, Marketeer, Υποψήφιο Διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο Bournemouth, με συντονιστή τον υπογράφοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες και online εγγραφές: www.seteconferences.gr