Με την εταιρεία Mikenopa Hellas εγκαινίασε τη συνεργασία του ο Όμιλος Airotel,  για την εγκατάσταση ασύρματου Internet στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Alexandros, στο κέντρο της Αθήνας.

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Mikenopa αναβάθμισε το υπάρχον σύστημα Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου – δωμάτια, αίθουσες συνεδρίων, κοινόχρηστους χώρους.

Το ξενοδοχείο Alexandros βρίσκεται κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια και μετρό, προσφέροντας εύκολη μετακίνηση και πολλές επιλογές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Ο Country Director της Mikenopa Hellas, Pavel Pohl, δήλωσε: «Στις μέρες μας, με την ολοένα αυξανόμενη χρήση των  smart phones και tablets, είναι ζωτικής σημασίας για τα ξενοδοχεία να παρέχουν υψηλής ποιότητας Internet και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες και τους υπαλλήλους τους».
Ο γενικός διευθυντής του ομίλου Airotel Βασιλικός, ανέφερε τα εξής: «Εμπιστευτήκαμε τη Mikenopa έτσι ώστε να τελειοποιήσουμε το σύστημα ασύρματου Internet και να παρέχουμε 24ωρη/7ημερη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας».

 

Η εταιρεία Mikenopa ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογιών υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα.

Η εταιρεία Mikenopa Hellas ΕΠΕ συνεργάζεται με πολλά γνωστά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, π.χ. Athenaeum InterContinental, Hilton Athens, την αλυσίδα Aldemar Resorts & Spa, Titania κ.ά., ενώ είναι και μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Ο κύριος στόχος είναι η παροχή σύνθετων συνεδριακών υπηρεσιών και υπηρεσιών Πληροφορικής για τα ξενοδοχεία και τους πελάτες αυτών σε όλο το επιχειρησιακό φάσμα τους.  

Από την παροχή επιχειρηματικών και τεχνικών συμβουλών, την καθημερινή εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων για συνέδρια και εκδηλώσεις, μέχρι τη συντήρηση συστήματος και την 24/7/365 τηλεφωνική υποστήριξη πελατών.

Ελπινίκη Τζουάνου