Η Accor ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τη Microsoft για να λανσάρει το ALL CONNECT, μια νέα ιδέα υβριδικών συσκέψεων που υποστηρίζεται από το Microsoft Teams.

Αυτή η νέα ιδέα θα επιτρέψει στους επισκέπτες σε όλο τον κόσμο να προσαρμοστούν στους νέους τρόπους εργασίας που αναμένεται να είναι μια διαρκής κληρονομιά της πανδημίας Covid-19.

Σήμερα, το 55% των ξενοδοχείων Accor με αίθουσες συσκέψεων παρέχουν ήδη υβριδικές λύσεις συναντήσεων στους πελάτες τους. Ξεκινώντας τον Απρίλιο του 2021, η νέα ιδέα ALL CONNECT θα διασφαλίσει ότι τα ξενοδοχεία Accor μπορούν να προσφέρουν μια εμπλουτισμένη πλήρη εμπειρία, η οποία επαναφέρει τη γραμμή στην υβριδική εμπειρία συνάντησης.

Ο φιλόδοξος στόχος της Accor είναι να επιτύχει το 100% των ξενοδοχείων της με αίθουσες συσκέψεων να συμμορφώνονται με το νέο πρότυπο υβριδικών συσκέψεων έως το 2022 σε όλες τις μάρκες, από την οικονομία έως την πολυτέλεια παγκοσμίως.

Συνδυάζοντας τις επωνυμίες και την κουλτούρα υπηρεσιών της Accor με τις ισχυρές τεχνολογίες συναντήσεων και συνεργασίας των ομάδων, αυτή η νέα προσφορά θα επιτρέψει στους εταιρικούς πελάτες και τους σχεδιαστές συσκέψεων να συνδυάσουν τις φυσικές συναντήσεις εντός του ξενοδοχείου με εικονικές αλληλεπιδράσεις σε πολλές τοποθεσίες ταυτόχρονα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατφόρμα Microsoft Teams, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να συνδεθούν και να αλληλεπιδράσουν σχεδόν. Στους χώρους συσκέψεων Accor, τα Microsoft Teams Rooms και το Surface Hub 2S θα συνδέσουν τα άτομα επί τόπου με αυτά που συμμετέχουν εξ αποστάσεως με κορυφαίες εμπειρίες συσκευών ήχου και βίντεο.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να παρουσιάσουν περιεχόμενο και να δουν εικονικούς συμμετέχοντες σαν να ήταν στο ίδιο δωμάτιο. Με αυτήν τη λύση, οι καλεσμένοι της Accor και οι συμμετέχοντες στη συνάντησή τους μπορούν να συναντηθούν μέσω επαγγελματικών, χωρίς αποκλεισμούς εμπειριών συναντήσεων, από οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Η ιδέα θα επικεντρωθεί κυρίως σε μικρές συναντήσεις (8 έως 50 φυσικοί συμμετέχοντες) και οι πελάτες θα επωφεληθούν από την τεχνογνωσία των αφοσιωμένων ομάδων, τις εμπειρίες συναντήσεων και εκδηλώσεων της Accor και μια απρόσκοπτη πλατφόρμα ψηφιακών κρατήσεων.

Οι εμπειρίες θα είναι διαθέσιμες σε παρευρισκόμενους που μπορούν επίσης να αναμένουν τα υψηλότερα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας ως μέρος του πρωτοκόλλου ελεγμένων εμπειρογνωμόνων της ALLSAFE που αναπτύχθηκε από κοινού με το Bureau Veritas.

Η έρευνα της Accor δείχνει ότι το 50% των φυσικών συναντήσεων που προγραμματίζονται από τους πελάτες της εταιρείας Meetings & Events το 2021 θα μεταβούν σε εικονικές μορφές και ότι το 70% των ερωτηθέντων θεωρούν τις υβριδικές συναντήσεις ως σημαντική υπηρεσία στο μέλλον.

Επιπλέον, η τομεακή ανάλυση δείχνει ότι η τάση για απομακρυσμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις είναι πιθανό να παραμείνει πέρα ​​από την πανδημία, ακόμη και όταν οι εταιρικοί προϋπολογισμοί επιστρέφουν σε επίπεδα πριν από τον Covid.

Η προσφορά υβριδικών συσκέψεων της Accor θα είναι μια νέα ροή εσόδων για τον Όμιλο, καθώς οι εταιρικοί πελάτες θα επικεντρωθούν σε πιο βιώσιμα εταιρικά ταξίδια, συνεχίζοντας να δίνουν προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα τις επιχειρηματικές τους σχέσεις.