Οι χρήστες της Uber θα μπορούν σύντομα να συλλέγουν Avios σε κάθε ταξίδι που κάνουν με αυτοκίνητο, πούλμαν ή τρένο που έχουν κάνει κράτηση μέσω της εφαρμογής Uber.

Απλώς πρέπει να συνδέσουν τους λογαριασμούς British Airways Executive Club και Uber.

Από τα τέλη αυτού του μήνα, τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης της αεροπορικής εταιρείας θα μπορούν να συλλέγουν 1 Avios για κάθε 1 £ που δαπανάται σε οποιαδήποτε διαδρομή, είτε με αυτοκίνητο, πούλμαν ή τρένο, που έχει γίνει κράτηση στην Uber στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτά μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για πτήσεις σε όλο τον κόσμο, αναβαθμίσεις και πρόσθετα.

Για να γιορτάσουν τη νέα συνεργασία, τα μέλη που συνδέουν τους λογαριασμούς Executive Club και Uber μέσω της εφαρμογής Uber θα λάβουν 250 μπόνους Avios.

Το Avios είναι ένα παγκόσμιο νόμισμα αφοσίωσης που χρησιμοποιείται από αεροπορικές εταιρείες συμπεριλαμβανομένων των British Airways, Iberia, Aer Lingus, Vueling και Qatar Airways.

Μπορεί να συλλεχθεί με πτήση σε όλο τον κόσμο και τώρα ξοδεύοντας με την Uber.

Οι χρήστες πρέπει απλώς να συνδέσουν τους λογαριασμούς Executive Club και Uber, εισάγοντας τα στοιχεία τους στην εφαρμογή Uber στην ενότητα ρυθμίσεων.

Στη συνέχεια, το Avios θα εμφανίζεται αυτόματα στον λογαριασμό κάθε μέλους μετά από κάθε διαδρομή Uber.

Το Avios μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μερική πληρωμή για πτήσεις ανταμοιβής, με την British Airways να εγγυάται τουλάχιστον 14 θέσεις ανταμοιβής σε κάθε πτήση μεγάλων αποστάσεων και 12 σε κάθε πτήση μικρών αποστάσεων, από και προς το Λονδίνο Χίθροου και το Λονδίνο Gatwick.

Τα μέλη μπορούν να πετάξουν από 1 £ και 18.500 Avios, που είναι αρκετά για μια πτήση μετ’ επιστροφής εκτός αιχμής σε περισσότερους από 40 προορισμούς στην Ευρώπη.

Ο Andrew Brem, Γενικός Διευθυντής της Uber UK δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να βοηθήσουμε τους χρήστες της Uber να συλλέγουν Avios σε κάθε ταξίδι. Έτσι, τα καθημερινά ταξίδια, όπως η μετάβαση στη δουλειά, βοηθούν να φτάσουμε κάπου λίγο πιο εξωτικά με την British Airways».

Όλα τα μέλη του Executive Club της British Airways θα μπορούν να συλλέγουν Avios μέσω της εφαρμογής Uber μέχρι το τέλος του μήνα.