Επιλεγμένες υπηρεσίες της Symmetria εντάσσονται στο Divani Apollon Palace & Thalasso

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη και το κέντρο υγείας και ομορφιάς Symmetria ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την ένταξη επιλεγμένων υπηρεσιών προσώπου και σώματος της Symmetria στις υπηρεσίες του Divani Apollon Palace & Thalasso. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες περιποίησης σώματος και προσώπου που προσφέρονται στο spa του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso εμπλουτίζονται με μη επεμβατικές υπηρεσίες του κέντρου Symmetria, που θα πραγματοποιούνται από εκπαιδευμένο προσωπικό του spa.

Δημοφιλείς θεραπείες όπως hydrafacial, μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια, ή η θεραπεία με κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, θεραπείες σώματος με την τεχνολογία hypoxi, i-lipo για απώλεια τοπικού λίπους αποτελούν μόνο ένα δείγμα από τη γκάμα επιστημονικών υπηρεσιών ομορφιάς και αντιγήρανσης με την υπογραφή της Symmetria που πλέον μπορείτε να απολαύσετε στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Παράλληλα, σχεδιάζονται εξειδικευμένα προγράμματα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους (boot camp / detox programmes) διάρκειας τριών, πέντε ή επτά ημερών, που θα προσφέρονται σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Tα wellness boot camps είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ένα εντατικό αλλά ευχάριστο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, χαλάρωσης, απώλειας βάρους και εκπαίδευσης σε υγιεινές καθημερινές συνήθειες, ενώ παράλληλα απαλλάσσουν από την αγχωτική καθημερινότητα και βοηθούν κάθε άνθρωπο να κατακτήσει σωματική και πνευματική ευεξία. Στο πλαίσιο αυτό, η διατροφολογική ομάδα του κέντρου Symmetria, σε συνεργασία με τον chef του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, δημιουργούν και προτείνουν ειδικό μενού χαμηλής θερμιδικής αξίας, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην απώλεια βάρους και λίπους και μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματα της παραμονής των επισκεπτών στο boot camp.

Η συνεργασία των δυο εταιριών έχει ως απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου ιατρικού τουρισμού και την προσέλκυση επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, συνδυάζοντας ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών όπως το Divani Apollon Palace, μια μοναδική τοποθεσία σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθηναϊκής Riviera, με την υπογραφή και το κύρος του κέντρου Symmetria.