Αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με το InterContinental Group  και το πρόγραμμα IHG Academy εξασφάλισε το BCA, το πιο ιστορικό ιδιωτικό Κολλέγιο στην Ελλάδα .

Η συνεργασία αφορά στην εξεύρεση ταλαντούχων και αριστούχων σπουδαστών που θα λάβουν επαγγελματική εκπαίδευση με στόχο την απορρόφησή τους ως στελέχη του IHG σε όλο τον κόσμο.

Στην επίσημη υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας το BCA  ο κύριος Μάκης Ν. Φωκάς, Σύμβουλος Διοίκησης του BCA και ο υποδιευθυντής του ξενοδοχειακού τμήματος του BCA κύριος Ανδρέας Τουμαζάτος. “Είναι μία εξαιρετικά σημαντική συνεργασία για το BCA, η οποία εντάσσεται στην διαρκή προσπάθειά μας να προσφέρουμε όχι μόνο άριστες γνώσεις, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες στους σπουδαστές μας” δήλωσε ο κύριος Φωκάς.

Το BCA κατέχει κορυφαία θέση για τις σπουδές Τουρισμού, Hospitality και Hotel Management, και έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία με ηγετικούς ξενοδοχειακούς Ομίλους, προσφέροντας στους σπουδαστές του σημαντικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης αλλά και επαγγελματικής αποκατάστασης.