Η British Airways και ο ινδός εσωτερικός αερομεταφορέας Vistara ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία που θα ανοίξει περισσότερες πτήσεις μεταξύ του Λονδίνου και της Ινδίας.

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, οι επιβάτες μπορούν να κρατήσουν θέσεις στις πτήσεις Vistara σε προορισμούς σε όλη την Ινδία από τη Τσενάι, Μουμπάι και το Δελχί, μέσω και της British Airways για ταξίδια από τις 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Η συμφωνία σημαίνει ότι οι πελάτες της British Airways θα μπορούν τώρα να επισκεφθούν 13 νέους προορισμούς στην περιοχή, ανοίγοντας πόλεις όπως το Αχμενταμπάντ, το Αμριτσάρ, το Μπούμπανσεουαρ, το Τσαντίγκαρχ, το Γκόα, τα Καλκούτα, το Κότσι και το Πούνε. από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η British Airways εκμεταλλεύεται δύο απευθείας πτήσεις καθημερινά από το Χίθροου στη Βομβάη, μια διπλή καθημερινή υπηρεσία στο Δελχί και μια καθημερινή πτήση προς Τσενάι.

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν τα ίδια τερματικά στα αεροδρόμια του Δελχί και του Μουμπάι, διευκολύνοντας έτσι τους πελάτες στς συνδέσεις.

Οσοι ταξιδεύουν με την Vistara θα απολαύσουν δωρεάν γεύματα και θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές καμπίνες, συμπεριλαμβανομένης της premium οικονομικής θέσης.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας κωδικοποίησης, τα μέλη της British Airways Executive Club μπορούν επίσης να εισπράττουν avios και να κερδίζουν πόντους κατά την κράτηση στις πτήσεις Vistara με κωδικό «BA».