Τη συνεργασία της με την παγκόσμια πλατφόρμα SiteMinder, ανακοίνωσε η easyJet holidays, προκειμένου να παρέχει στα 5.000 εισηγμένα ξενοδοχεία της τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κρατήσεις τελευταίας στιγμής.

Με τη δυνατότητα να κλείνουν όλα τα δωμάτιά τους μέσω της easyJet holidays, τα εισηγμένα ξενοδοχεία μπορούν να βελτιστοποιήσουν την απόδοση και τη δυναμικότητά τους.

Αυτό αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα σε περιόδους υψηλής συμπίεσης, καθώς με το να γεμίσουν τα τελευταία δωμάτιά τους στην καλύτερη τιμή είναι κρίσιμης σημασίας για την επιχειρηματική πορεία τους.

Από σήμερα, τα ξενοδοχεία που πωλούνται μέσω easyJet holidays – στα οποία περιλαμβάνονται το Palladium Hotel Group και το Pestana Hotel Group – μπορούν πλέον να τιμολογούν τα δωμάτιά τους με βάση τη ζήτηση ταξιδιού, χρησιμοποιώντας την κορυφαία ικανότητα διανομής της SiteMinder στην αγορά, η οποία παρέχει περισσότερες από 100 εκατομμύρια κρατήσεις ξενοδοχείων παγκοσμίως κάθε χρόνο και είναι προσβάσιμη στην easyJet holidays μέσω του TravelGateX.

Η συνεργασία έρχεται την πλέον κατάλληλη στιγμή. Τα δεδομένα του SiteMinder δείχνουν ότι οι κρατήσεις ξενοδοχείων σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης είναι πλέον πάνω από τα επίπεδα του 2019, μεταξύ άλλων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία.

Επιπλέον, οι κρατήσεις γίνονται σε μεγάλο βαθμό από ταξιδιώτες κοντά στην ημερομηνία άφιξής τους. Στα ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία, ποσοστά 49% και 45%, αντίστοιχα, όλων των κρατήσεων που έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες αφορούν διαμονές αυτόν τον μήνα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το SiteMinder και μπορούμε να αξιοποιήσουμε την κορυφαία ικανότητα διανομής τους στην αγορά για τα εισηγμένα ξενοδοχεία μας.

Καθώς οι κρατήσεις ξενοδοχείων ξεπερνούν τα επίπεδα του 2019, είναι σημαντικό τα εισηγμένα ξενοδοχεία μας να μπορούν να επωφεληθούν από την επιστροφή της ζήτησης και να εφαρμόσουν μια πιο έξυπνη, πιο ανταγωνιστική στρατηγική τιμολόγησης για να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν τα έσοδα τους, τονίζει ο κ. Roy Stratford, Επικεφαλής Εμπορικού Τμήματος Συνεργασίες της easyJet holidays.