Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Expedia Group και η Mastercard προσφέρουν στους κατόχους της πιστωτικής κάρτας ένα πλήρες πρόγραμμα εξαργύρωσης πόντων επιβράβευσης για ταξίδια με ανταμοιβές.

Παράλληλα ο Expedia Group ανακοίνωσε την συνεργασία του με το SoFi, που ονομάζεται «SoFi Travel». Θα προσφέρει επίσης σύντομα στα μέλη του SoFi τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις κρατήσεις ταξιδιωτικών εμπειριών και καταλυμάτων του Expedia Group.

«Η ανάπτυξη μας στο B2B οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ρυθμό με τον οποίο έχει υιοθετηθεί η τεχνολογία μας από επιχειρήσεις όλων των μεγεθών που θέλουν είτε να εισέλθουν στα ταξίδια είτε να επεκτείνουν τις τρέχουσες ταξιδιωτικές τους προσφορές, δήλωσε ο Peter Kern, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Expedia Group.

Η ζήτηση για αυτήν την επιχείρηση συνεχίζει να είναι ισχυρή, όπως αποδεικνύεται από τις νέες συνεργασίες μας με τη Mastercard, τη SoFi και μερικούς από τους μεγαλύτερους ξενοδόχους μας.

Το έργο που έχουμε κάνει για τη δημιουργία ενός ευρέως διαδεδομένου δικτύου B2B που παρέχει ταξίδια σε εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο μέσω κορυφαίων ονομάτων στον τραπεζικό τομέα, τα ταξίδια και άλλα, θα αυξηθεί καθώς συνεχίζουμε να καθιερώνουμε την τεχνολογία μας ως το κύριο λειτουργικό σύστημα για την ταξιδιωτική βιομηχανία.»