Την Eyewide επέλεξαν ο ιδιοκτήτης και οι άνθρωποι του Royal Marmin Bay, Boutique & Art Hotel για τη συνολική τους online παρουσία. Συγκεκριμένα η εταιρεία ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του responsive website, του πρώτου υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινου ξενοδοχείου στην Ελλάδα. Η ιδιαιτερότητα αυτή κατέστησε το project ακόμη πιο δελεαστικό, ενώ όλοι οι συνεργάτες εστίασαν στα highlights του ξενοδοχείου για να προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο των μοναδικότητα του Royal Marmin Bay στην Ελούντα.

Μέσα από το μοντέρνο design του site που ταιριάζει στο ύφος του ξενοδοχείου, και με την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές -responsive design-, το νέο http://www.royalmarminbay.gr/ είναι online. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και για τις ειδικές προσφορές που ανεβάζει, και φυσικά να κάνετε online κράτηση με απλό και ασφαλή τρόπο.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο πολυτελές ξενοδοχείο  από την Eyewide δεν σταματούν στο web design. Η εταιρεία έχει αναλάβει το SEO (Search Engine Optimization) ώστε να πετύχει περισσότερες και ποιοτικότερες εμφανίσεις στις μηχανές αναζήτησης. Ύστερα από έρευνα και μελέτη, σχεδίασαν και διαχειρίζονται Google Adwords Pay Per Click (PPC) καμπάνιες που φέρνουν μετρήσιμα, θετικά αποτελέσματα τόσο σε επισκεψιμότητα όσο και σε κρατήσεις.

Η Τεχνική Ανάλυση και η Μελέτη του Ανταγωνισμού προς όφελος του ξενοδοχείου βοήθησε σημαντικά στον Σχεδιασμό Πωλήσεων, μια στρατηγική τεράστιας σημασίας για την προώθηση και τα απτά αποτελέσματα που κάθε ξενοδόχος θέλει να έχει.

Παράλληλα με τις παραπάνω υπηρεσίες, σχεδίασαν και τρέχουν Email Marketing καμπάνιες πάντα στοχευμένες στο ιδανικότερο target group, ανάλογα με τις ανάγκες και το προωθητικό αντικείμενο κάθε καμπάνιας. Επίσης με το Revenue Management κατάφεραν να αυξήσουν κατά πολύ τις κρατήσεις και να καθιερώσουν το brand, παρόλο που το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά φέτος. Τέλος με το Social Media Marketing και με συνεχή, ενεργή παρουσία σε κοινωνικά δίκτυα όπως FacebookInstagram και Google+ ενημερώνουν τους εν δυνάμει πελάτες για τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Η Eyewide πρότεινε νέες τεχνικές βασισμένη στην εμπειρία χρόνων πάνω στο Hotel Internet Marketing. Όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας εργάστηκαν για ένα άρτιο αποτέλεσμα, την εύκολη πλοήγηση του χρήστη όπου κι αν βρίσκεται, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιεί, και φυσικά για την προσδοκία κάθε ξενοδόχου: Την αύξηση των κρατήσεων και την εξάπλωση της φήμης του ξενοδοχείου.