H Mabrian ανακοινώνει ότι γίνεται μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού του ΟΗΕ (UNWTO), μετά την αναγνώρισή της ως φιναλίστ στον παγκόσμιο διαγωνισμό τουριστικών startup του UNWTO το 2018.

Η Mabrian θεωρείται μία από τις 100 κορυφαίες τουριστικές νεοφυείς επιχειρήσεις για αυτόν τον οργανισμό, και έχει αναπτύξει στενή σχέση με τον UNWTO και την ερευνητική του ομάδα.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Mabrian θα διαθέσει τους δείκτες βιωσιμότητας του τουρισμού στα μέλη, προσφέροντας στις κυβερνήσεις παγκοσμίως ένα τυποποιημένο εργαλείο για τη μέτρηση και την παρακολούθηση της βιωσιμότητας σε τέσσερις διαστάσεις: περιβαλλοντική, κοινωνική, οικονομική και διαρθρωτική.

Αυτό θα υποστηρίξει τις κυβερνήσεις στην παρακολούθηση της προόδου τους προς τους στόχους της ατζέντας 2030 του UNWTO.

Έχοντας πρωτοποριακές μεθοδολογίες αιχμής στην ανάλυση Big Data και την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στον τουρισμό, η Mabrian παρέχει επί του παρόντος τις υπηρεσίες Travel Intelligence της σε προορισμούς σε περισσότερες από 40 χώρες.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας συνεργασίας, η Mabrian θα μοιραστεί την τεχνογνωσία της με τα μέλη του UNWTO, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ολοκληρωμένες ιδέες και εξοπλίζοντάς τους να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις με βάση τις τελευταίες τάσεις του κλάδου.

Ως Συνεργαζόμενο Μέλος, η Mabrian θα επωφεληθεί από ένα τεράστιο δίκτυο οργανισμών με ομοϊδεάτες, ενισχύοντας τη συνεργασία, την ανταλλαγή γνώσεων και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών. Αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Mabrian ως παγκόσμιου ηγέτη στις υπηρεσίες Travel Intelligence.

Ο Ion Vilcu, Διευθυντής του Τμήματος Affiliate Members του UNWTO, σχολίασε: «Ο ιδιωτικός τομέας είναι ένας κρίσιμος εταίρος στην εκπλήρωση της εντολής του UNWTO για προώθηση του τουρισμού για βιώσιμη ανάπτυξη. Είμαστε περήφανοι που η Mabrian εντάσσεται στα θυγατρικά μέλη του UNWTO και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα υποστηρίξει τη συμβολή του τουρισμού στην Ατζέντα 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη».

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σχέση μας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών», δήλωσε ο Santi Camps, Διευθύνων Σύμβουλος της Mabrian. «Αυτή η συνεργασία όχι μόνο θα ενισχύσει τη φήμη μας, αλλά θα μας προσφέρει επίσης ανεκτίμητες ευκαιρίες να συμμετέχουμε σε φόρουμ υψηλού επιπέδου, επεκτείνοντας την παρουσία μας σε χώρες όπου δεν έχουμε ακόμη αποτυπώσει».