Σε συνεργασία με τη Celestyal προχωρά η Olympic Holidays, με στόχο την επέκταση του χαρτοφυλακίου κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

Ο βρετανικός tour operator, που εισήγαγε τις κρουαζιέρες για πρώτη φορά φέτος, προσφέρει επιλογές από τα δρομολόγια της Celestyal, συμπεριλαμβανομένων αυτών με τρεις και τέσσερις διανυκτερεύσεις, καθώς και κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων με το νεοαποκτηθέν Celestyal Journey.

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν πτήσεις με επιστροφή από το Λονδίνο και μεταφορές, καθώς και πρωινό με διαμονή σε ξενοδοχείο.

Τα δρομολόγια ξεκινούν με διακοπές πέντε διανυκτερεύσεων με διαμονή στην Αθήνα πριν και μετά την κρουαζιέρα με τιμή στις 1.295 λίρες ανά άτομο και με αναχώρηση στις 9 Μαΐου 2024.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Olympic Holidays, κ. Michael Vinales, δήλωσε: «Η Celestyal είναι ο τέλειος συνεργάτης για να βελτιώσει την προσφορά προϊόντων μας και να υποστηρίξει την ανάπτυξή μας στην αγορά της κρουαζιέρας.

Αυτά τα νέα δρομολόγια και η συνεργασία μας με τη Celestyal θα προσφέρουν στους πελάτες μας περισσότερες ευκαιρίες να εξερευνήσουν την Ελλάδα και τα νησιά της με όλα τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της πολυτέλειας και της ευκολίας που προσφέρει μια κρουαζιέρα».

Η αντιπρόεδρος πωλήσεων της Celestyal UK, Ευρώπη και Αυστραλία κ. Janet Parton δήλωσε: «Η Olympic Holidays εξειδικεύεται στην πώληση κρουαζιέρων στους βασικούς μας προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο, επομένως ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία τους ως μέρος των αναπτυξιακών μας φιλοδοξιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.”