Η Pacific Asia Travel Association (PATA) ανακοίνωσε μια νέα οργανωτική συνεργασία με τη FeedsFloor , μια ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται διάφορες εφαρμογές για κινητά ή και ιστοσελίδες που σχετίζονται με εκδηλώσεις , καθώς και συναφείς υπηρεσίες υποστήριξης και φιλοξενίας.

«Η πανδημία COVID-19 ανάγκασε την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία να προσαρμοστεί, να προσαρμοστεί και να καινοτομήσει στο λεγόμενο« νέο φυσιολογικό.Η κύρια δραστηριότητά μας είναι να βοηθήσουμε τα μέλη μας στην επέκταση των δικτύων τους, να δημιουργήσουν νέες σχέσεις και να εδραιώσουν τις υπάρχουσες επιχειρηματικές συνεργασίες. Η συνεργασία με τη FeedsFloor θα μας βοηθήσει να παρέχουμε μια εικονική πλατφόρμα για τα μέλη και τους συναδέλφους της βιομηχανίας μας να μάθουν, να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν ιδέες », δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της PATA Δρ Μάριο Χάρντι.

Η FeedsFloor

Η FeedsFloor , με έδρα στην Κοπεγχάγη της Δανίας, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα ψηφιακών εκθεσιακών χώρων και παρέχει λύσεις για εκθέσεις, εμπορικούς οργανισμούς και επιχειρηματικές κοινότητες σε διάφορες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Το όραμα της FeedsFloor είναι να ενεργοποιήσει το TRADE και να κάνει τον κόσμο του B2B πιο απλό, ψηφιακό και συνδεδεμένο. Στη FeedsFloor, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν ψηφιακούς εκθεσιακούς χώρους και εκθέσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Οι επισκέπτες και οι εκθέτες μπορούν να επικοινωνήσουν και να συνδεθούν χρησιμοποιώντας συνομιλία κειμένου, ήχου και βίντεο κατά τη διάρκεια των εκθέσεων LIVE.