Τη συνδρομή της εταιρίας Συμβούλων Τουρισμού MTC GROUP για την ανάδειξη της Σκιάθου αποφάσισε να ζητήσει η PHILIAN GROUP, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ξενοδοχειακής αλυσίδας και Δημοτικού Συμβούλου κ. Μάκη Κουκουλάκη.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής, κατά την οποία διευκρινίστηκε ότι ο ξενοδοχειακός όμιλος θα καλύψει το κόστος αμοιβής της εταιρίας Συμβούλων.

«Επιλέξαμε τους καλύτερους ανάμεσα στους καλούς – δήλωσε ο κ. Κουκουλάκης – με στόχο να συμβάλουμε με τον τρόπο μας στην ανάδειξη του νησιού μας, σε μια εποχή που οι εξελίξεις τρέχουν και δεν μπορούμε να καθυστερούμε.

Η επιλογή της συγκεκριμένης εταιρίας, που έχει συνεργασίες με διάφορους Δήμους της χώρας με σημαντικές επιτυχίες σε επίπεδο επιδόσεων από κυκλαδίτικους προορισμούς που χειρίζεται, έγινε γιατί πλέον δεν έχουμε περιθώρια πειραματισμών.

Η MTC GROUP CONSULTING είναι μια εταιρία συμβούλων εξειδικευμένη σε θέματα τουριστικού μάρκετινγκ και προβολής περιοχών και τουριστικών επιχειρήσεων. Λειτουργεί εδώ και 21 χρόνια και είναι στελεχωμένη με έμπειρους τεχνοκράτες της επικοινωνίας της προβολής και του μάρκετινγκ με πολυετή θητεία στον Τουρισμό, με επικεφαλής τον πολύπειρο τουριστικό manager Νότη Μαρτάκη, επιστημονικό συνεργάτη της ΚΕΔΕ στα θέματα Τουρισμού και καθηγητή τουριστικών σπουδών».

Στο παρελθόν, η συγκεκριμένη εταιρία είχε συνεργαστεί με την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και γνωρίζει καλά τον προορισμό, πράγμα που συνέβαλε στην τελική επιλογή της, όπως σημείωσε ο κ. Κουκουλάκης ,ο οποίος επισήμανε ότι «θα επιζητηθεί ούτως ή άλλως η συνεργασία του Δήμου ώστε να υπάρξουν συντονισμένες κινήσεις για κοινό όφελος».