Σύνταξη: tourismtoday.gr

Την 6η συνεργασία της με διαδικτυακό ταξιδιωτικό πράκτορα (OTA) eSky, ανακοίνωσε σήμερα 2 Απριλίου η Ryanair.

Ο ΟΤΑ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη eSky, εξουσιοδοτείται πλέον να προσφέρει πτήσεις, θέσεις και αποσκευές στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας υπό τον όρο ότι δεν θα τους υπερχρεώνουν για τα προϊόντα..
Ο ΟΤΑ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη eSky, εξουσιοδοτείται πλέον να προσφέρει πτήσεις, θέσεις και αποσκευές στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας υπό τον όρο ότι δεν θα τους υπερχρεώνουν για τα προϊόντα.

Η συμφωνία θα εγγυάται επίσης στους πελάτες eSky ότι τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής παρέχονται στη Ryanair, διασφαλίζοντας ότι έχουν άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό τους στο myRyanair και λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες πτήσεων απευθείας στο email τους.

Αυτή η συμφωνία φέρνει την eSky σε πλήρη αντίθεση με τους μη εξουσιοδοτημένους OTA Pirates που συνεχίζουν να εξαπατούν και να υπερχρεώνουν τους πελάτες με κρυφές προσαυξήσεις και να παρέχουν πλαστές πληροφορίες επικοινωνίας με τους πελάτες και πληρωμές στη Ryanair.

Οι πελάτες eSky όχι μόνο θα επωφεληθούν από την εμφάνιση του eSky των πραγματικών χαμηλών τιμών της Ryanair, αλλά δεν θα χρειάζεται πλέον να ολοκληρώσουν τη διαδικασία επαλήθευσης πελατών της Ryanair, την οποία πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν οι μη εξουσιοδοτημένοι πελάτες της OTA Pirates.

Η eSky είναι ο έκτος εγκεκριμένος συνεργάτης OTA της Ryanair μαζί με τις loveholidays, Kiwi, TUI, On the Beach και El Corte Inglés, καθώς η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να δείχνει πώς οι OTA μπορούν να συνεργάζονται με διαφάνεια με αεροπορικές εταιρείες χωρίς να εξαπατούν ή να εξαπατούν πελάτες με κρυφές προσαυξήσεις.

Η Dara Brady της Ryanair είπε πώς «αυτή η συμφωνία θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της eSky να κάνουν κράτηση πτήσεων, θέσεων και αποσκευών της Ryanair ως μέρος της κράτησής τους στο eSky με την εγγύηση ότι θα έχουν πλήρη διαφάνεια τιμών για τα προϊόντα της Ryanair και ότι θα λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πτήση τους απευθείας από τη Ryanair επίσης, καθώς έχουν άμεση πρόσβαση στην κράτησή τους μέσω του λογαριασμού τους myRyanair, κάτι που δεν συμβαίνει με τους μη εξουσιοδοτημένους Πειρατές OTA.

Αυτή η συμφωνία διακρίνει την eSky από αυτούς τους Πειρατές της OTA που εξακολουθούν να εξαπατούν και να εξαπατούν τους καταναλωτές, παραβιάζοντας παράνομα τον ιστότοπο της Ryanair και πουλώντας λάθος τις πτήσεις μας με τρομερές κρυφές προσαυξήσεις και υπερχρεώσεις».

Από την πλευρά του ο Lukasz Habaj, Διευθύνων Σύμβουλος του eSky Group, δήλωσε ότι «η συνεργασία είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την επιτάχυνση της προσφοράς και της ανάπτυξής μας δυναμικών προϊόντων πακέτων.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, απλοποιούμε τη διαδικασία κράτησης και διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο πτήσεων της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, της Ryanair, στην Ευρώπη.

Στον πυρήνα της, αυτή η νέα συνεργασία υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας στην προτεραιότητα των επιλογών των καταναλωτών, με πρωταρχικό στόχο να διαταράξουμε την ταξιδιωτική αγορά στην περιοχή της ΚΑΕ με τα δυναμικά πακέτα μας, ένα πολύ γνωστό προϊόν στους πελάτες στη Δυτική Ευρώπη».