Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η TUI και η National Geographic Expeditions συνεργάζονται και δημιουργούν μια συλλογή δρομολογίων μιας ημέρας.

Η συλλογή των 48 περιηγήσεων, που ονομάζεται National Geographic Day Tours, θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2023 αρχικά σε προορισμούς της Μεσογείου, με περαιτέρω σχέδια για επέκταση παγκοσμίως.

Οι εκδρομές θα προσφερθούν αρχικά μέσω της θυγατρικής της TUI Intercruises στις εσωτερικές γραμμές κρουαζιέρας του ομίλου. Στο στο μέλλον σχεδιάζεται η διάθεση  κρατήσεων τους μέσω αεροπορικών εταιρειών και ξενοδοχείων.

Όλες οι εκδρομές θα εστιάζονται σε θέματα όπως η διατήρηση, ο πολιτισμός και η ιστορία και θα ακολουθούν τα κριτήρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού.

Τα δρομολόγια περιλαμβάνουν θεματικές αποδράσεις στην Βαρκελώνη σε Ισπανία, στις Ταρκυνία και Βούλτσι σε Ιταλία και στο Ντουμπρόβνικ σε Κροατία.

«Η τάση είναι ξεκάθαρη, υπογραμμίζει ο Peter Ulwahn, διευθύνων σύμβουλος του TUI Musement, του τμήματος περιηγήσεων και δραστηριοτήτων του TUI Group.

Οι παραθεριστές αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες με μια δυνατή και εκπαιδευτική ιστορία να πουν. Και αυτές οι ημερήσιες ξεναγήσεις του National Geographic προσφέρουν και ξεπερνούν αυτές προσδοκίες.

Αποτελούν μεγάλη υποστήριξη για τη στρατηγική ανάπτυξης της TUI».

Η ανώτερη αντιπρόεδρος του National Geographic Expeditions, Nancy Schumacher, δήλωσε ότι «εμπνευσμένες νέες εμπειρίες περιμένουν τους ταξιδιώτες χάρη σε αυτή τη συναρπαστική συνεργασία με την TUI.

Το National Geographic Day Tours είναι ένας ακόμη τρόπος για να επεκτείνουμε τις ευκαιρίες αφήγησης και ταξιδιού του National Geographic σε όλο τον κόσμο και ανυπομονούμε για τις νέες εκδρομές που θα ζήσουν σύντομα οι ταξιδιώτες μας».