Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η κορυφαία διαδικτυακή αγορά ταξιδιών στην περιοχή Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (MENA) Wego και η Visit Greece συνεργάζονται για να οδηγήσουν τους ταξιδιώτες σε μια εμπνευσμένη εμπειρία αυτό το καλοκαίρι, στην Ελλάδα.

Μέσω Wego και Visit Greece, οι ταξιδιώτες από την MENA, μπορούν να επωφεληθούν από τις καλύτερες προσφορές και να λάβουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να προγραμματίσουν την τέλεια διαμονή τους στην χώρα.

Wego και το Visit Greece θα ρίξουν φως στις καλύτερες εμπειρίες της Ελλάδας μέσω προσαρμοσμένου περιεχομένου και οδηγών για όλα τα δρώμενα και όσα πρέπει να εξερευνήσουν οι ταξιδιώτες.
Από τις περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα άγρια ​​τοπία, τις ήρεμες παραλίες μέχρι την ελληνική αρχιτεκτονική και ιστορία, οι ταξιδιώτες έχουν πολλά να ανακαλύψουν στην χώρα.

Οι κορυφαίες αγορές-πηγές της MENA για διακοπές στην Ελλάδα

Οι κορυφαίες αγορές-πηγές για διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022, από την MENA, είναι:

  • Σαουδική Αραβία 42%.
  • Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) 11%.

Η Αίγυπτος βρίσκεται στην τρίτη θέση και ακολουθούν το Κουβέιτ, η Ιορδανία και το Ομάν.
Η διάρκεια του ταξιδιού είναι μεγαλύτερη και κυμαίνεται μεταξύ 4 και 7 ημερών. Οι διαδρομές μετ’ επιστροφής αντιπροσωπεύουν το 74%, των κρατήσεων. Στις αναζητήσεις, κυριαρχούν:

  • Μεμονωμένοι ταξιδιώτες 64%.
  • Ζευγάρια 19%.
  • Οικογένειες με 11%.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Wego, μια από τις πλατφόρμες με τη μεγαλύτερη επιρροή για το αραβικό κοινό, δήλωσε ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.

Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την Ελλάδα ως προορισμό ιδανικό για ζευγάρια, για μεμονωμένους ταξιδιώτες, αλλά και για οικογενειακές διακοπές.

Η ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά αποτελούν κορυφαίες επιλογές για αναψυχή και χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα είναι η πατρίδα ορισμένων από τα πιο δημοφιλή ιστορικά μνημεία παγκοσμίως.

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε Άραβες ταξιδιώτες που θέλουν να συνδυάσουν περισσότερους από έναν προορισμούς και εμπειρίες κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους στην πλατφόρμα Wego.»

Από την πλευρά του ο Mamoun Hmedan, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος, της Wego σε MENA, δήλωσε ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Visit Greece. Βλέπουμε αυξημένη ζήτηση για αυτόν τον ζωντανό κοσμοπολίτικο κόμβο από την περιοχή της MENA.

Συνεχίζουμε να παρέχουμε στους χρήστες μας τους καλύτερους προορισμούς για εξερεύνηση και την Ελλάδα πρέπει να την δουν όλοι οι ταξιδιώτες».