Η WebBeds συνεργάστηκε με την BeCause για να παρέχει στους χρήστες της πρώτης πιστοποιημένα δεδομένα βιωσιμότητας για τους συνεργάτες του ξενοδοχείου.

Ως πολυεθνικός οργανισμός, η WebBeds αναγνωρίζει τη σημασία της παγκόσμιας εταιρικής ευθύνης και είναι αφοσιωμένη στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος προωθώντας περιβαλλοντικά υπεύθυνα αειφόρα ταξίδια.

Η WebBeds συνεργάστηκε με τη BeCause – μια startup τεχνολογίας βιωσιμότητας που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο εταιρείες στον κλάδο της φιλοξενίας, των ταξιδιών και του τουρισμού διαχειρίζονται τα δεδομένα αειφορίας τους. Στόχος της είναι να αυξήσει τον αριθμό των ακινήτων που έχουν χαρακτηριστεί ως «οικολογικά πιστοποιημένα» στις πλατφόρμες κρατήσεων WebBeds.

Η BeCause θα επιτρέψει στη WebBeds να αντιστοιχίζει αυτόματα ξενοδοχεία στη βάση δεδομένων του με εκείνα με διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (GTSC) (επί του παρόντος 49 αναγνωρισμένα πρότυπα).

Τα μεμονωμένα ακίνητα που πληρούν τα κριτήρια GTSC θα λάβουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον αναγνωριστικό στις πλατφόρμες κρατήσεων του WebBed, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ταξιδιωτικοί εμπορικοί εταίροι για να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία για τον τελικό ταξιδιώτη, σύμφωνα με τις αξίες τους για τη βιωσιμότητα.