Συνεχίζει η Airbus Corporate Jets να έχει παραγγελίες για τα ACJ320neo, υπογραμμίζοντας έτσι τη συνεχιζόμενη επιτυχία της νέας οικογένειας αεροσκαφών της.

Η τελευταία συμφωνία περιλαμβάνει οκτώ παραγγελίες για την Οικογένεια ACJ320neo, (έξι ACJ320neo και δύο ACJ319 ). Αξιοποιώντας κινητήρες νέας γενιάς και Sharklets στα ακροπτερύγια, καθώς και άλλες βελτιώσεις, η Οικογένεια ACJ320neo προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου 16% και αντίστοιχη αύξηση εύρους πτήσης.

«Η Οικογένεια ACJ320neo βελτιώνει περαιτέρω μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη σχεδίαση, επιτρέποντας στους πελάτες να πάνε τον τρόπο ζωής τους, σε μεγαλύτερο μέρος του κόσμου», επισημαίνει ο Chief Operating Officer της Airbus, John Leahy.

Το ACJ319neo μπορεί να μεταφέρει οκτώ επιβάτες για περισσότερες από 15 ώρες, ή 6750 nm / 12.500 χιλιόμετρα, ενώ το ACJ320neo μπορεί να μεταφέρει 25 επιβάτες για πάνω από 13 ώρες ή 6.000 nm / 11.100 χιλιόμετρα.

Η Airbus corporate jets έχει την μεγαλύτερη καμπίνα από οποιοδήποτε άλλο επιχειρηματικό τζετ, αν και είναι παρόμοιο σε μέγεθος εξωτερικά, προσφέροντας στους επιβάτες μια καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτό γίνεται επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να κινούνται ελεύθερα μέσα στην καμπίνα κατά τη διάρκεια της πτήσης, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά επιχειρηματικά αεριωθούμενα.

Αυτά και άλλα χαρακτηριστικά δείχνουν ότι η Airbus corporate jets προσφέρει μεγαλύτερη αξία στους πελάτες των επιχειρηματικών τζετ, δίνοντάς τους έναν καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο για να πετάξουν.

Η Airbus corporate jets προέρχεται από την πιο σύγχρονη οικογένεια αεροσκαφών στον κόσμο, σχεδιασμένη να πετά χιλιάδες ώρες το χρόνο, υπό τις απαιτητικές συνθήκες της υπηρεσίας αεροπορικών εταιρειών, φέρνοντας μια κληρονομιά αξιοπιστίας που ζηλεύουν οι υπόλοιπες εταιρείες επιχειρηματικών τζετ.

Περισσότερα από 180 επιχειρηματικά τζετ της Airbus βρίσκονται σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο, και πετούν σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένης και της Ανταρκτικής.

Πηγή : www.airnews.gr